alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketbollar

 
[4]
Med adidas basketbollar får du maximalt med grepp på bollen och kan dominera på planen. Högteknologisk design ger dig de bästa förutsättningarna för bra spel både under träning och match.

Tåliga basketbollar för spel i världsklass

adidas har fokuserat på att skapa utrustning för både träning och match som håller hög kvalitet och proffsklass. Här hittar du basketbollar som passar både för träning och match samt både för utomhus och inomhus bruk. Du hittar även bollar i olika storlekar vilket gör att du kan variera din träning såväl som hitta bollar som passar även för barn. I adidas kollektion av basketbollar hittar du både modeller i gummi och i läder samt design som använder avancerad teknologi för att förbättra ditt spel. Bland annat får du bättre grepp på bollen med adidas design.

Förbättra din träning med rätt basketutrustning

Att använda rätt basketutrustning för din träning gör all skillnad för ditt spel och din prestation. Här hittar du tillexempel tåliga och allsidiga basketbollar som passar lika bra för inomhusbruk som utomhusbruk. Genom att välja en basketboll som passar både för utomhus och inomhusspel får du en allsidig boll som gör att du inte behöver välja när det kommer till basketplan. Om du däremot vill satsa på en professionell boll hittar du särskilda proffsbollar specifikt framtagna för inomhusbruk. Dessa är samma typ av bollar som världens främsta spelare använder. Med en yta gjord av en typ av syntetiskt läder minskas svett på händerna för att du ska få så bra grepp på bollen som möjligt. Detsamma gäller för bollens ränder som hjälper till att ge maximalt grepp.

Få ut så mycket som möjligt av din basketträning

För att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av träningen är det viktigt att du har en bra och tålig basketboll och att du ser till att pumpa den för maximal studs och snabbast spel. Få perfekt bollkontroll genom att träna med adidas mindre storlekar på basketbollar som ger snabbare spel och övar upp reaktionsförmågan Kolla in adidas kollektion av basketkläder och basketskor för att vara fullt förberedd och optimera ditt spel.