alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Basketbollar

 
[4]
Basket Svart All Court 2.0 BasketballBasket Svart All Court 2.0 Basketball

All Court 2.0 Basketball

Basket

Basket Orange 3-Stripes Rubber Mini BasketballBasket Orange 3-Stripes Rubber Mini Basketball

3-Stripes Rubber Mini Basketball

Basket

Basket Orange Pro 2.0 Official Game BallBasket Orange Pro 2.0 Official Game Ball

Pro 2.0 Official Game Ball

Basket

Basket Orange 3-Stripes Rubber X2 BasketballBasket Orange 3-Stripes Rubber X2 Basketball

3-Stripes Rubber X2 Basketball

Basket

Basketbollar av högsta kvalitet från adidas

Om du älskar att spela basket och att sikta högt så ska du givetvis investera i en egen boll. Här hittar du snygga och hållbara basketbollar från adidas som gör sig perfekta för spel både utomhus och inomhus. Bollarna finns i godkänd storlek och i miniformat och pryds av de klassiska 3-Stripes. Dessa praktiska basketbollar från adidas är tillverkade i hundra procent naturligt gummi som är mycket hållbart. En smart butylblåsa håller kvar luften så den slipper pumpas så ofta. Med riktigt bra redskap blir det enklare att prestera på topp på planen.

Träna när du vill med en egen boll för basket

Öva på dina skills när du vill med en egen basketboll. Med en boll för basket från adidas kan ingenting stoppa dig från dina basketdrömmar. Dessa tillbehör är speciellt designade för de framtida proffsen. Du kan välja bland flera olika storlekar i det här sortimentet. En basketboll i miniformat passar även till andra roliga spel och den är designad med de ikoniska 3-Stripes vilket ger en livlig look. En sådan boll för basket kan du använda både i träningslokalen, på gymmet eller på planen utomhus. Materialet är tillverkat i slitstarkt gummi, och med adidas basketbollar får du garanterat högsta möjliga kvalitet.

Hållbara bollar med tekniska konstruktioner

Med en egen basketboll kan du köra ett spontant träningspass när som helst då du känner för det – smidigt och bekvämt. Eftersom adidas bollar är gjorda med en högklassig konstruktion lämpar de sig för både spel inomhus och utomhus så du kan använda dem året om. Dessa bollar är snygga tillsammans med adidas övriga tillbehör och kläder för basket. Med ett snyggt basketlinne eller t-shirt tillsammans med shorts, hoodies, bekväma sneakers och basketskor med stötdämpning så får du en proffsig och moderiktig streetlook både på och utanför planen.