alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

basketlinne barn

 
[5]

Basketlinnen för barn

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits för barn får du perfekt stil utan att offra dynamiken. Barn och ungdomar har självförtroende och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential redan från första början. Våra basketlinnen har på pricken rätt stil för dig och dina behov, vilket innebär att du får möjlighet att nå din personliga potential. Alla basketlinnen för barn från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – basketlinnen för barn från adidas

Oavsett om det gäller träning eller tävling – idag kommer du prestera på en ny nivå när basketboll: .

Våra basketlinnen innehåller även polyester och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger en ny funktion åt plasten och använder den som ett återvunnet material vid tillverkningen av våra produkter.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance – med adidas-basketlinnen drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. CLIMALITE och AEROREADY absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt alla ansträngda muskler. Våra basketlinnen finns i rött, svart, blått och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för barn. Nästa generations ”sneakerheads” är redan redo. Alla som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma under tiden. Det är här våra kollektioner för barn kommer in i bilden! Basketlinnen för barn från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att slå ditt personbästa varje dag.