alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketlinne Barn

 
[1]
Med adidas snygga baskettröjor för barn får även de allra yngsta atleterna en klassisk sportig look med hög modekänsla. Högteknologiska material och smarta snitt ger dig barnen svalka för bästa komfort.

Klassiska snitt på baskettröjor för barn

Med adidas baskettröjor för barn får även de yngsta av atleter möjlighet att dra nytta av adidas långa historia av att skapa sportkläder. adidas baskettröjor för barn har samma höga kvalitet som kläder i herr- och damstorlekar och ger barnen möjlighet att få högsta komfort på planen för att kunna fokusera på sporten och glädjas av spelet utan distraktion. Här hittar du klassiska basketlinnen med adidas 3-Stripes design längs med sidorna och den klassiska badge of sport loggan på bröstet. Välj bland tröjor och linnen i härliga färger med konstrasterande vita 3-Stripes för en snygg designdetalj.

Basketlinnen för barn i smarta och sköna material

adidas har anpassat sin basketkollektion för sportens specifika moment och stödjer dig i de rörelser som basketmatchen kräver. Basketlinnen för barn kommer därför i långa raka modeller som ger en ledig och skön känsla utan att varken sitta åt eller ha onödig tyg i vägen för rörelserna. Med djupa skärningar runt axlarna främjas armrörelser som krävs under basketspelet och ingenting hindrar spelets rörelser. Ventilerande material på baskttröjor för barn håller ungdomarna svala medan snabbtorkande funktion i plaggen gör att svett och fukt snabbt absorberas för en torr känsla.

Redo för basket med rätt utrustning

I adidas basketkollektion hittar du inte bara baskettröjor för barn men även basketshorts, byxor och bollar som anpassats för både juniorstorlekar såväl som för sporten. Bland annat hittar du bollar i olika storlekar, även mindre storlekar för precisionsträning och för de allra yngsta basketstjärnorna. Matcha basketlooken med adidas basketskor som kommer i klassiska modeller som burits av världens främsta atleter. Med rätt utrusting är barnen motiverade för både lek och spel och glädjen i sporten får stå i centrum utan att distraheras av kläder eller skor.