alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Basketkepsar

 
[6]

Basketkepsar

Med accessoarer från adidas har du en trygg grund att stå på utan att behöva tänka på stil eller funktion. Det är alltid roligare med rätt utrustning. Allt är möjligt. Basketkepsar från adidas matchar din stil och har en design som är är pålitlig och maximalt funktionell. Alla basketkepsar från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – basketkepsar från adidas

Vi erbjuder basketkepsar som består av bomull och återvunnen polyester.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Performance – med adidas-basketkepsar drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Du hittar basketkepsar i kollektionerna RDY och Clima. Våra basketkepsar är tillgängliga i svart.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för damer och herrar. Framtiden börjar nu. Upptäck våra basketkepsar från adidas – nu är stunden inne.