alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basket Shorts Herr

 
[17]
Känn friheten när du dribblar fram på basketplanen med adidas basketshorts för herr. Upptäck många härliga modeller i mjukt och stretchigt material som ger dig den bästa komforten under basketmatcher och träningar.

Upptäck bekvämligheten med adidas basketshorts för herr

På med shortsen, det är dags för match! Bland adidas basketshorts för herrar hittar du bekväma och välsittande plagg som har utvecklats för att möta de krav som basketspelare ställer. Med material som polyester, svettavledande material och fuktabsorberande AEROREADY får du shorts som ger dig maximal frihet när du dribblar fram på basketplanen. Känn den mjuka och stretchiga känslan som formar sig efter dina rörelser. Vissa av shortsen har också en elastisk midja i mesh med dragsko som gör att du kan justera passform ännu mer efter din kropp.

Shorts för basket som hjälper dig att utnyttja din fulla kapacitet

Våra basketshorts för herrar har designats för att ge den bästa möjliga komforten under matcher eller träningar. Finns det något mer irriterande än shorts för basket som klibbar fast vid benen precis vid ett avgörande ögonblick? Det kan hindra dig från att springa så fort och hoppa så högt som du egentligen kan. Fokus har därför lagts på att göra våra shorts så enkla att röra sig i som möjligt med hjälp av luftiga och fuktavledande material, som klarar av tuffa och svettiga förhållanden så du kan hålla dig fräsch även när det hettar till i spelet.

Basketshorts som kan användas om och om igen

Våra basketshorts kan användas under all sorts träning, men de kommer till sin fulla rätt under basketspel eller träning. De bekväma och snygga shortsen finns i många olika stilar, hitta den som passar dig bäst. Kom ihåg att vara noga med att följa tvättanvisningarna, tvätta och torktumla på låg värme så har du ett plagg som tål att användas många gånger om, och dina shorts ligger redo fräscha och bekväma i basketväskan i väntan på nästa omgång.