alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

basket shorts herr

 
[27]

Shorts för herrar för basketboll

Vad driver dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett komplett urval av mångsidiga outfits för herrar ger inspiration till en ledig streetstil. Spelar du lagsporter som basketboll? – Då kan material och passform vara den avgörande skillnaden. Visa vad laganda verkligen betyder med kläder från adidas när alla ger sitt bästa och tävlingsandan stiger. Med shorts från adidas är du redo oavsett vad du har för planer. Klassisk stil möter innovativa material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Med dessa shorts för herrar för basketboll kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – shorts för herrar för basketboll från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra shorts. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med shorts från märken som Performance. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig att höja prestationerna. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACHILL. Du hittar shorts i kollektionerna Clima, RDY och Icon. Vi vill ha hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial. Våra shorts är tillgängliga i vitt, blått, grönt och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för herrar. Atleter vet hur avgörande de små besluten är för en seger eller nederlag. Hämta inspiration från våra produkter för män och få optimalt stöd på vägen mot nästa mål. Shorts för herrar för basketboll från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att sätta nya mål varje dag.