alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketskor för Herr

 
[120]
Nå din högsta prestanda med adidas basketskor för herr. Hitta dina nya favoriter som sitter bekvämt och ger ett bra grepp med stötdämpande sulor som skyddar dina fötter under intensiva basketmatcher.
Originals Grå NIZZA HI XY22Originals Grå NIZZA HI XY22

NIZZA HI XY22

Originals

1 / 3
Sida:av 3

Nå nya höjder med adidas basketskor för herr

Är det dags att skaffa nya basketskor? Här hittar du våra basketskor för herr, kända för sin höga kvalitet och slitstyrka. Skorna är tillverkade av en blandning av textil och syntetiskt material som tål hårda stötar och tuffa belastningar. Deras andningsbara konstruktion hjälper till att hålla fötterna torra och svala under intensiv aktivitet, som när du fintar bort motspelarna på basketplanen. Vissa modeller av våra basketskor för herrar har också en stötdämpande sula som ger en mjuk och bekväm känsla samtidigt som den ger stöd och skydd för fötterna. Sätt en trepoängare med den ikoniska 3-Stripes designen som du kan hitta på alla våra skor, ibland helt öppet och ibland som en snygg men diskret detalj.

Sportskor som tar hand om dina fötter med stil

Nå din optimala prestanda på basketplanen med adidas basketskor för herr. Den lätta och flexibla konstruktionen gör att du kan röra dig fritt och ledigt. Landa mjukt på sulorna som ger bra dämpning, men är du ute efter den bästa stötdämpningen så håll utkik efter våra modeller med Bounce Pro-mellansula. Med våra sportskor får du också ett bra stöd för fotleden och hälen. Hitta dina nya favoriter bland våra snygga modeller, från stilrena till mer färgglada varianter du kan uttrycka din personlighet med.

Rätt storlek bevarar både skor och fötter

När du hittat din nya favoritmodell bland våra basketskor för herr, var noga med att välja rätt storlek för dina fötter. Ta gärna hjälp av vår storleksguide som du hittar på varje produktsida. Se till att ha på ett par lagom tjocka strumpor som fyller ut utrymmet i skon när det är dags att ta på dem, men inte till den yttersta gränsen, ha lite luft kvar så att fötterna kan andas. Ta väl hand om dina skor så varar de längre, så att deras förmåga att skydda dina fötter i sin tur håller längre.