alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Basketskor för Herr

 
[131]
D.O.N. Issue #4 Shoes
Hoops 3.0 Mid Classic Vintage Shoes
T-Mac 3 Restomod Shoes
Dame 8 Shoes
Ownthegame Shoes
D Rose Son of Chi 2.0 Shoes
T-Mac 1 Shoes
Harden Vol. 6 Shoes
Pro N3XT 2021 Shoes
Hoops 3.0 Mid Classic Vintage Shoes
Harden Vol. 6 Shoes
Harden Vol. 6 Shoes
Ownthegame Shoes
Postmove Super Lifestyle Low Basketball Shoes
Dame 8 Shoes
Hoops 3.0 Mid Classic Vintage Shoes
Postmove Shoes
Postmove Mid Shoes
Crazy 1 Shoes
Hoops 3.0 Low Classic Vintage Shoes
Harden Vol. 6 Shoes
Hoops 3.0 Low Classic Vintage Shoes
Hoops 3.0 Low Classic Vintage Shoes
Postmove Mid Shoes
Postmove Shoes
Crazy 97 Shoes
Exhibit B Shoes
Dame 8 Shoes
Frozetic Boots
D Rose Son of Chi 2.0 Shoes
D Rose Son of Chi 2.0 Shoes
Pro N3XT 2021 Shoes
Rivalry Low Shoes
Ownthegame Shoes
Top Ten RB Shoes
Nizza RF Shoes
Nizza Parley Shoes
Forum 84 Hi Shoes
Agent Gil Restomod Shoes
Nizza 2 Low Shoes
Nizza RF Slip Shoes
Nizza RF Slip Shoes
Forum Exhibit Low Shoes
1 / 3
Sida:av 3

Basketskor för herrar

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor för herrar. adidas skor för herrar gör inte bara intryck med sin stil utan ligger även i framkant när det gäller komfort. Skor från adidas ger stöd i alla riktningar. Spring snabbare, hoppa högre och sikta alltid på seger när du tävlar i basketboll. Dina basketskor jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Alla basketskor för herrar från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – basketskor för herrar från adidas

Med vår sportutrustning är du redo att ge max när du tränar basketboll och vill bräcka ditt personbästa: basketskor från adidas.

Vi säljer basketskor tillverkade av läder, mockaläder och textil.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med basketskorskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance har skapats för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion.

Våra mest innovativa teknologier, som LIGHTSTRIKE och CLOUDFOAM, hjälper dig slå ditt personbästa. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin skapat och det innebär maxad kraft i vartenda steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än någonsin för att ge maxad kraft i vartenda steg. Mellansulan med BOUNCE är flexibel och absorberar stötar så att du kan prestera på topp. Ju mer energi du använder, desto mer får du tillbaka! Våra kollektioner med basketskor inkluderar D Rose, Duramo och Hoops. Våra basketskor är tillgängliga i brunt, svart, turkos och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Atleter vet hur avgörande de små besluten är för en vinst eller en förlust. Hämta inspiration från våra produkter för män och få optimalt stöd på vägen mot nästa mål. Basketskor för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att flytta gränserna varje dag.