alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketväskor

 
[1]
Upptäck den ultimata basketväskan från adidas. Med högkvalitativa material, praktiska detaljer och en stilren design kommer våra basketväskor hjälpa dig att organisera och transportera all din basketutrustning på ett enkelt sätt.
Tennis Svart Team RullväskaTennis Svart Team Rullväska

Team Rullväska

Tennis

Gör dig redo för matchen med en basketväska från adidas

Innan du kan lira på basketplanen måste du såklart få med dig all din utrustning. Med en basketväska från adidas kan du inte bara få med dig allt du behöver i en praktisk och tålig väska, du kan också göra det med stil. Matcha gärna din basketväska från adidas med skor och kläder från vårt övriga sortiment för att fullända din look. Då får du en stil som är både snygg och bekväm, både före och under matchen. De flesta av våra väskmodeller har en stilren design med vår ikoniska logga.

Få smidig förvaring och transport med rätt träningsväska

Hitta den ultimata väskan för dig i vårt sortiment. Med rätt träningsväska kan du enkelt transportera all din basketutrustning på ett enkelt och bekvämt sätt. Välj en med hjul för enklast transport till och från träningslokalen. Väskan är också en smidig plats att förvara din utrustning mellan träningspassen och matcherna, det är ju aldrig kul att behöva springa runt och leta efter kläder och skor att slänga ner i basketväskan när man har bråttom att hinna med bussen. Glöm bara inte bort att tömma väskan på smutskläder när du kommer hem igen, så håller sig väskan fräsch länge.

Basketväskor som hänger med länge

Smidiga lösningar som vattentäta fickor, teleskophandtag och separata skofack gör att du kan få med dig allt torrt och säkert. Utnyttja separata skofack och de många fickorna för att maximera vad du kan få med dig i väskan. På det sättet håller sig också din basketutrustning ren och fräsch. Tänk på att de flesta väskor inte kan tvättas, rengör istället med en fuktig trasa för att maximera basketväskans livslängd.