alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Joggingkläder för damer

 
[1228]
Pris
99 kr - 3 999 kr
993999

Slå nytt personbästa med adidas löparkläder för damer

Med rätt kläder och utrustning kan du förbättra din prestation oavsett vilken sport du ägnar dig åt. adidas har kollektioner för olika sporter och aktiviteter där plaggen är specifikt anpassade efter de rörelser du behöver för träningen. I kollektionen av adidas löparkläder för damer hittar du plagg som ger dig rörelsefrihet för löparrundan och skön komfort som gör att du kan lägga fullt fokus på träningen utan distraktioner. Du hittar plagg med klassiska adidasdetaljer men även nymodiga snitt och trendiga tryck. 

Funktionella kläder för damlöpning

Med högteknologiska material får du plagg för damlöpning som ger dig största möjliga förutsättningar för att slå dina rekord. För löpning under varma dagar hittar du ventilerande plagg i fuktavledande material som leder bort svett och värme från kroppen. Du hittar även löst sittande shorts som inte hindrar dina rörelser med onödigt mycket material och som ger dig en skön och fri känsla. För en stödjande känsla hittar du långärmade tröjor och tights i kompressionspassform som har en tätt sittande och stödjande känsla. Med platta sömmar slipper du obekvämt skav och plaggen sitter säkert på plats så du slipper distraheras av att behöva justera plaggen under träningen.

Joggingset för damer och annan löparutrustning

Förutom praktiska löparkläder för damer hittar du löparskor som ger dig extra energi i dina steg. Med lätta och flexibla textilovandelar ger dig adidas löparskor en skön och åtsittande känsla som fixerar fötterna och ger stabilitet trots skornas lätthet. Lätt stötdämpning i sulorna ger dig även skön dämpning för fötterna när du tar längre löparrundor. Energiåtergivningen i stegen gör att du orkar ännu längre och med skön ventilation i skornas ovandel håller du fötterna torra och svala. Var fullt redo för löparträningen vare sig du tränar inomhus på löparband eller utomhus med adidas skor och löparkläder.