alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löparkläder för Dam

 
[924]
Med adidas löparkläder för dam är du fullt utrustad för träningen med material och snitt som är särskilt anpassade efter vad löparträningen kräver. Med smal passform och stretchiga material får du löparkläder för dam som inte är i vägen för dina rörelser och inte saktar ner din fart. Högteknologiska funktioner som ventilerande paneler och fuktavledande yta göra att du håller dig både torr och sval under träningen. Bland adidas löparkläder för dam hittar du både kläder för terräng och utomhusrundor samt träningskläder anpassade för träning på gymmets löpband. Få en snygg look i spåret med plagg som löparjackor och shorts eller dra blickarna till dig på gymmet med snygga löpartoppar och tights. Med adidas löparkläder för dam får du en klassiskt sportig stil komplett med de ikoniska 3-Stripes-detaljerna.

Slå nytt personbästa med adidas löparkläder för damer

Med rätt kläder och utrustning kan du förbättra din prestation oavsett vilken sport du ägnar dig åt. adidas har kollektioner för olika sporter och aktiviteter där plaggen är specifikt anpassade efter de rörelser du behöver för träningen. I kollektionen av adidas löparkläder för damer hittar du plagg som ger dig rörelsefrihet för löparrundan och skön komfort som gör att du kan lägga fullt fokus på träningen utan distraktioner. Du hittar plagg med klassiska adidasdetaljer men även nymodiga snitt och trendiga tryck. 

Funktionella kläder för damlöpning

Med högteknologiska material får du plagg för damlöpning som ger dig största möjliga förutsättningar för att slå dina rekord. För löpning under varma dagar hittar du ventilerande plagg i fuktavledande material som leder bort svett och värme från kroppen. Du hittar även löst sittande shorts som inte hindrar dina rörelser med onödigt mycket material och som ger dig en skön och fri känsla. För en stödjande känsla hittar du långärmade tröjor och tights i kompressionspassform som har en tätt sittande och stödjande känsla. Med platta sömmar slipper du obekvämt skav och plaggen sitter säkert på plats så du slipper distraheras av att behöva justera plaggen under träningen.

Löparkläder för damer och annan löparutrustning

Förutom praktiska löparkläder för damer hittar du löparskor som ger dig extra energi i dina steg. Med lätta och flexibla textilovandelar ger dig adidas löparskor en skön och åtsittande känsla som fixerar fötterna och ger stabilitet trots skornas lätthet. Lätt stötdämpning i sulorna ger dig även skön dämpning för fötterna när du tar längre löparrundor. Energiåtergivningen i stegen gör att du orkar ännu längre och med skön ventilation i skornas ovandel håller du fötterna torra och svala. Var fullt redo för löparträningen vare sig du tränar inomhus på löparband eller utomhus med adidas skor och löparkläder.