alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Joggingkläder för damer

 
[946]
Techfit Badge of Sport Tights
Running Graphic Tee (Gender Neutral)
Run Falcon 2.0 Shoes
Adizero Adios Pro 3 Shoes
Primeblue Designed 2 Move 3-Stripes Sport Tank Top
Pacer 3-Stripes Knit Shorts
Running Graphic Tee (Gender Neutral)
Adizero Adios Pro 2.0 Shoes
Adizero Adios Pro 2.0 Shoes
Run Icons Running Tank Top
Primeblue Designed 2 Move 3-Stripes Sport Tank Top
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport Tights
Training Essentials High-Waisted 7/8 Tights
Own The Run Short Running Tights
Marathon 20 Shorts
Run Fast Zip Solid Jacket
Own the Run Hooded Running Windbreaker
Marimekko Run Icons 3-Stripes Hooded Running Windbreaker
Thebe Magugu Fast Running Jacket
Ultraboost 22 Shoes
Terrex Agravic Flow 2.0 GORE-TEX Trail Running Shoes
Adistar Shoes
Ultra 4DFWD Shoes
Ultraboost 21 COLD.RDY Shoes
Terrex Agravic Flow 2.0 GORE-TEX Trail Running Shoes
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights
adidas by Stella McCartney OutdoorBoost 2.0 Shoes
Ultraboost 21 COLD.RDY Shoes
Run Falcon 2.0 Shoes
Run Falcon 2.0 Shoes
ULTRABOOST 22 SHOES
Adistar Shoes
Run Falcon 2.0 Shoes
Run Falcon 2.0 Shoes
Formotion Sculpt Tights
Questar Shoes
Own the Run Hooded Running Windbreaker
Terrex Soulstride RAIN.RDY Trail Running Shoes
adidas 4DFWD Pulse Shoes
Run Icons 7/8 Soft Shell Running Pants
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights
Run Icons Short Tights
Terrex Agravic Ultra Trail Running Shoes

Slå nytt personbästa med adidas löparkläder för damer

Med rätt kläder och utrustning kan du förbättra din prestation oavsett vilken sport du ägnar dig åt. adidas har kollektioner för olika sporter och aktiviteter där plaggen är specifikt anpassade efter de rörelser du behöver för träningen. I kollektionen av adidas löparkläder för damer hittar du plagg som ger dig rörelsefrihet för löparrundan och skön komfort som gör att du kan lägga fullt fokus på träningen utan distraktioner. Du hittar plagg med klassiska adidasdetaljer men även nymodiga snitt och trendiga tryck. 

Funktionella kläder för damlöpning

Med högteknologiska material får du plagg för damlöpning som ger dig största möjliga förutsättningar för att slå dina rekord. För löpning under varma dagar hittar du ventilerande plagg i fuktavledande material som leder bort svett och värme från kroppen. Du hittar även löst sittande shorts som inte hindrar dina rörelser med onödigt mycket material och som ger dig en skön och fri känsla. För en stödjande känsla hittar du långärmade tröjor och tights i kompressionspassform som har en tätt sittande och stödjande känsla. Med platta sömmar slipper du obekvämt skav och plaggen sitter säkert på plats så du slipper distraheras av att behöva justera plaggen under träningen.

Joggingset för damer och annan löparutrustning

Förutom praktiska löparkläder för damer hittar du löparskor som ger dig extra energi i dina steg. Med lätta och flexibla textilovandelar ger dig adidas löparskor en skön och åtsittande känsla som fixerar fötterna och ger stabilitet trots skornas lätthet. Lätt stötdämpning i sulorna ger dig även skön dämpning för fötterna när du tar längre löparrundor. Energiåtergivningen i stegen gör att du orkar ännu längre och med skön ventilation i skornas ovandel håller du fötterna torra och svala. Var fullt redo för löparträningen vare sig du tränar inomhus på löparband eller utomhus med adidas skor och löparkläder.