alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Joggingbyxor

 
[26]
Oavsett vilken väderlek du ska springa i har adidas rätt joggingbyxor för dig. I sortimentet av högkvalitativa joggingbyxorna finns vattenavvisande, värmande och svala alternativ i många snygga färger och stilar.

Redo för alla väderlekar

En av fördelarna med löpningen är möjligheten att bli ett med naturen. Naturen kan dock vara oberäknelig. När du snörar på dig joggingskorna möts du ibland av strålande sol, ibland av regn och kalla vinterdagar kan det vara snön som välkomnar dig. Oavsett hur vädret ser ut har adidas joggingbyxor som gör det lätt att ge sig ut på den dagliga löpturen. Det finns slitstarka och vattenavvisande joggingbyxor för de kallare årstiderna och tunna joggingbyxor som gör löpningen bekväm när du springer på varma sommardagar.

Löpning med stil

Många löpare upplever att träningen blir roligare när kläderna reflekterar ens personliga stil. Oavsett om du trivs bäst i färgglada joggingbyxor med kreativa mönster eller i tidlösa och stilrena plagg kommer du att hitta alternativ i sortimentet som passar dig. adidas erbjuder joggingbyxor i ett stort antal färger och stilar, för att du enkelt ska kunna hitta just dina favoriter. Det är enkelt att matcha och mixa joggingbyxorna med andra snygga träningsplagg i adidas stora sortiment.

Skapade av experter

Joggingbyxorna i adidas sortiment har skapats av erfarna experter, som är medvetna om de unika behoven som personer som tränar löpning har. Flera av joggingbyxorna i det varierade utbudet är tillverkade av fuktavisande material. Det finns slitstarka alternativ för dig som planerar att springa i tuff terräng och joggingbyxor som är utformade för optimal ventilation. För dig som vill göra ett klimatsmart val finns det även joggingbyxor som är tillverkade i naturvänliga material, som till exempel återvunnen polyester. Flera av byxorna är gjorda av elastiska material, som ger dig maximal rörlighet under löpturen. Alla joggingbyxorna i sortimentet har en bekväm passform som anpassar sig efter kroppen.