alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Löparbyxor för damer

 
[26]

Sportiga och funktionella löparbyxor för damer

När du löptränar är det viktigt att du har på dig kläder som håller oavsett väder eller klimat. I utbudet av löparbyxor för damer hittar du kläder framtagna för både maratonlöparen såväl som för dig som springer ett par eftermiddagar eller morgnar i veckan. Byxorna är framtagna i allt från vattenavvisande material med smidiga förvaringsfickor till dubbelstickade alternativ med dragkedja runt ankelområdet. I sortimentet av löparbyxor för damer hittar du dessutom alternativ i neutrala heltäckande basfärger samt mer färgsprakande modeller i storlekar som passar de allra flesta.

Löparbyxor dam - löpträna i vått och torrt

Behöver du ett par löparbyxor som låter kroppen röra sig obehindrat samtidigt som huden tillåts andas under träningspasset? Då har du hittat rätt. I adidas urval hittar du exempelvis träningsbyxor i slimmad design med elastisk midja och justerbar dragsko perfekt för dig som vill undvika luftmotstånd. Här finns även fuktavledande joggingbyxor i normal passform som kommer med blixtlåsförsedda förvaringsfickor, för dig som vill ha viktiga accessoarer som nycklar eller telefon nära till hands under löpturen. För dig som letar efter träningskläder i naturvänligt material har adidas även modeller tillverkade av skön och behaglig återvunnen polyester, detta för att motverka onödigt avfall och spara på jordens resurser.

Rätt byxa för rätt väder

Du som joggar eller springer på en regelbunden basis vet nog redan med dig att vädret ständigt överraskar. Därför innehåller utbudet ett par modeller som är helt vattentäta. Dessa byxor är perfekt vid omväxlande väder och fungerar även utmärkt att bära som överdragsbyxor när du pendlar till och från gymmet. Dessa och många andra löparbyxor för damer kommer dessutom med diskreta reflexdetaljer, så du syns från säkert avstånd när du löptränar under tidig morgon eller närmare kvällssnåret. Med andra ord innehåller adidas utbud träningskläder för alla nivåer och vädertillstånd. Hitta ett par löparbyxor som passar just dig.