alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas Löparshorts

 
[190]
1 / 4
Sida:av 4

adidas löparshorts

Med adidas löparshorts kan du optimera din träning och öka din prestation tack vare de högteknologiska materialen som håller dig sval och torr även under svettiga pass. Med klassiska snitt och tidlös design får du en sportig stil som håller säsong efter säsong. Vi har shorts i olika färger och utformningar som alla passar för löprundan, oavsett om du föredrar kort- eller långdistanslöpning. Här hittar du shorts i klassisk design med adidas originallogga, Trefoil-logga eller de karakteristiska 3-Stripes längs med shortsen sidor.

Högteknologiska material för prestationsfokus

adidas har flera högteknologiska material för att du ska kunna prestera så bra som möjligt under löprundan. Med adidas löparshorts i materialet Climalite leds svett bort från huden för att du ska hålla dig torr under träningen. Det lätta syntetmaterialet håller även värme borta från kroppen för att du ska känna dig sval och slippa distraheras av värmen. Med löparshorts i Climacool får du både ventilation och fuktavledning tack vare kombinationen av mesh och ventilationskanaler i materialet.

adidas löparshorts med klassisk design

De klassiska adidas löparshortsen Run It 3-Stripes ger dig en ikonisk sportstil med de karakteristiska 3-Stripes längs med shortsens sidor. Den stretchiga konstruktionen ger bra passform och rörelsekomfort både för träning och återhämtning. En annan klassisk modell som lätt känns igen är adidas Marathon 20 shorts. De korta löparshortsen har en smal passform som följer kroppen och är gjorda i ett mjukt och stretchigt material som även använder miljövänlig återvunnen polyester.

Alphaskin för kompression och komfort

adidas Alphaskin är ett figurnära kompressionsmaterial som ger stöd åt musklerna under din träning. Med sin omslutande och fixerande passform får du stöd till dynamiska rörelser medan materialet leder bort svett och värme från kroppen. Materialet kommer även med UV-skydd som skyddar huden mot skadliga solstrålar. Välj mellan enkla enfärgade shorts i adidas Alphaskin eller modeller med uppdaterade och diagonalt placerade 3-Stripes längs med sidorna.