alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Löparshorts

 
[126]
1 / 3
Sida:av 3

Löparshorts hjälper dig springa kilometer efter kilometer

Det bästa med löparträning är att man kan springa närsomhelst och varsomhelst, det enda du behöver är ordentliga skor och självklart kläder så som ett par löparshorts. Det är viktigt att du investerar i ett par löparshorts som fungerar och känns bekväma för dig då vi alla är olika och föredrar olika material. När man springer längre distanser krävs det att du har ett par som inte ger dig skavsår och som kanske till och med hjälper din blodcirkulation så som ett par i kompressionspassform, som är åtsittande men ger dig det stöd du behöver.

adidas löparshorts som inte glider ner

adidas löparshorts kommer för hela familjen. Vi vet hur viktigt det är att shortsen sitter på ordentligt under hela löpturen för det finns inget jobbigare än att behöva dra upp och rätta till nedglidande löparshorts medan du fokuserar på att springa. För att försäkra att shortsen sitter där de ska har vi inkluderat en elastisk midja med dragsko, men adidas löparshorts kommer även i ett stretchigt material som anpassar sig efter din kropp för en säker passform. Precis som du tar hänsyn till naturen runtomkring dig när du springer så försöker vi göra samma sak genom att i den mån vi kan använda oss av återvunna och organiska material. Om du behöver förvara viktiga saker när du är ute på tur rekommenderar vi att du investerar i ett par med smarta dragkedjefickor. För att du ska kunna springa när du vill på dygnet kommer vissa av löparshortsen med reflexdetaljer så du syns även när det är mörkt. Du behöver inte oroa dig över att bli överhettad tack vare smarta fuktabsorberande material så som AEROREADY och HEAT.RDY. Om du är orolig att svetten börjar lukta när den når tyget bör du investera i ett par med Polygiene-teknologi som hjälper till att motverka just lukt och ger dig den där fräscha nytvättade känslan som vi alla älskar.