alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löparshorts

 
[121]
Upplev den unika känslan av viktlöshet och framåtsträvan i ett par adidas löparshorts. Kollektionen är tillverkad i följsamma och ventilerande material som gör din träning behaglig att utföra.
1 / 3
Sida:av 3

Shorts som tar dig framåt

adidas kollektion med löparshorts är framtagen med vetskapen om att alla löprundor är unika, och att varje löpare ställer särskilda krav på sin utrustning. Tanken är, att oavsett om du springer på elitnivå eller ett par gånger i veckan för vardaglig motion, ska dina shorts ge dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas. Våra shorts är framtagna i material som anpassar sig efter kroppens rörelser, och absorberar fukt för att bibehålla en fräsch känsla. Oavsett om du väljer en åtsittande eller lösare passform håller sig shortsen på plats och ger dig det stöd du behöver i löpningen.

Obegränsat antal användningsområden

I vår kollektion hittar du shortsen till den välbehövliga joggingrundan efter jobbet, såväl som paret du använder för det högintensiva intervallpasset där du utmanar dina gränser. Men möjligheterna tar inte slut där. adidas löparshorts passar lika bra när du ägnar dig åt andra sporter och aktiviteter, som cykling, tennis eller varför inte volleyboll. Shortsens ventilerande material gör att de dessutom passar utmärkt under varma sommardagar, och deras stilsäkra design kommer att smälta fint ihop med resten av din garderob.

Vårda dina löparshorts med omtanke

adidas produkter är framtagna med ett långsiktigt perspektiv, bland annat är flera av våra löparshorts producerade i återvunnet material som avlägsnats från hav och stränder. För att du och dina shorts ska få dela många härliga träningspass tillsammans, är det viktigt att du vårdar dem på rätt sätt och följer instruktionerna för tvätt. Tvätta dina löparshorts med liknande färger, och använd inte för hög vattentemperatur eller sköljmedel i maskinen. När du vårdar dina löparshorts på rätt sätt bibehålls passformen och du undviker slitage på till exempel tryck och sömmar.