alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Accessoarer för Löpning

 
[138]
Runner 4D AEROREADY Cap
Terrex COLD.RDY Wool Crew Socks
Cushioned Low-Cut Socks 3 Pairs
Baseball 3-Stripes Twill Cap
Runner 4P HEAT.RDY Cap
Terrex GORE-TEX INFINIUM Gloves
Running Gloves
adidas Z.N.E. 01 True Wireless Earbuds
Running Gear Waist Bag
RPT-02 SOL Sport On-Ear Headphones
Baseball Cap
Runner 5P AEROREADY Reflective X-City Cap
Terrex AEROREADY Five-Panel Graphic Cap
adidas FWD-02 Sport True Wireless Earbuds
adidas Z.N.E. 01 ANC True Wireless Earbuds
Karlie Kloss Run Belt
SP0046 Sport Sunglasses
adidas Z.N.E. 01 ANC True Wireless Earbuds
Sport Sunglasses SP0015
Berlin Marathon 2022 Cap
SP0057 Sport Sunglasses
Sport Sunglasses SP0015
Berlin Marathon 2022 Beanie
Running Gear Bottle Bag
Berlin Marathon 2022 City Port Bag
Terrex COLD.RDY Wool Crew Socks
Berlin Marathon 2022 Socks
Head Scarf
AEROREADY Retro Tech Reflective Runner Cap
Run Icons 3-Stripes Sport Hijab
Adizero 4P HEAT.RDY Cap
AEROREADY Retro Tech Reflective Runner Cap
COLD.RDY Running Gloves
UB22 Crew Socks
Cushioned Low-Cut Socks 3 Pairs
Low-Cut Socks 3 Pairs
No-Show Socks 3 Pairs
Adizero Ankle Socks
Terrex HEAT.RDY Trail Running Traxion Crew Socks
Adizero Ankle Socks
Running Belt
No-Show Socks 3 Pairs
Logo Beanie
1 / 3
Sida:av 3

Accessoarer för löpning

Att ha rätt skor och kläder under löprundan är en självklarhet både för att kunna prestera till ditt max men även för att vara säker och ta hand om din kropp under träningspasset. Men minst lika viktigt är det med detaljerna. Accessoarer för löpning som du kan ha stor nytta av under löprundan är bälten för vattenflaskor, kepsar, strumpor, mobilhållare och solglasögon.

Se till att dricka ordentligt för att undvika uttorkning

Att dricka ordentligt med vatten under löprundan är viktigt, särskilt under varmare dagar då du lätt kan bli uttorkad. Med adidas löparbälte med fickor för vattenflaskor kan du dricka vatten under längre löppass. Med halkfritt material håller sig bältet på plats utan att hålla dig tillbaka från att din löptid.

Mobilhållare och väskor

Med rätt accessoarer för löpning kan du undvika irriterande detaljer som att ha nycklar och mobil i fickorna eller behöva hålla dem i handen under löprundan. adidas har flera olika bälten med fickor, midjeväskor och löparfodral som fästs runt armen. Dessa gör att du kan ta med telefon, nycklar och värdesaker samtidigt som du håller händerna fria och kan fokusera på löprundan.

Skydda dig mot solen under löprundan

Med accessoarer för löpning kan du se till att hålla fokus även under varma och soliga pass. Hitta kepsar som är fuktavledande och håller svetten borta. Med kepsar i materialet Climalite håller du fukten borta kilometer efter kilometer. Om det är mycket soligt kan du välja en keps av Climacool som dessutom skyddar dig från solens strålar.

Se till att ha så bra grepp i skorna som möjligt

Att ha rätt skor när du springer är avgörande, men även de strumpor du väljer att ha under rundan påverkar ditt resultat och din bekvämlighet. Vi har ventilerade strumpor som samtidigt ger stöd åt musklerna och även tunnare ankelsockor.