alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löparstrumpor

 
[16]
Med adidas löparstrumpor minskar du risken för friktion i dina löparskor och du får dessutom torra och svala fötter under svettiga pass. Välj bland ett stort utbud av design och modeller.

Snygga detaljer med adidas funktionella löparstrumpor

Med adidas löparstrumpor får du ett par strumpor som håller hög kvalitet. adidas har tagit fram alla sina produkter med din rörelse i fokus. De högteknologiska materialen och den högkvalitativa designen gäller även för adidas löparstrumpor som ger dig ökad komfort. Med dessa sportstrumpor får du inte bara sköna steg, men även en snygg och fräsch detalj som höjer din träningsstil. Välj bland ett stort utbud av snygga färger och mönster som kan piffa upp din look. Här hittar du både klassiska adidas designdetaljer som 3-Stripes och adidas loggan, men även häftiga mönster och färgstarka nyanser som kan fungera som en rolig färgklick.

Modeller för alla behov

I adidas kollektion hittar du flera olika modeller av strumpor för löpning. Här hittar du bland annat kompressionsstrumpor för löpning som går upp ordentligt på ankeln och stabiliserar dina steg. Dessa är särskilt bra om du har problem med anklar och leder och vill skydda dessa ytterligare. Med material som ventilerar får du dessutom svala och torra fötter och slipper distraheras av fukt och svett. Detta gör även att du inte glider i dina skor utan får säkra steg utan friktion. Du hittar även strumpor med lätt vaddering som skyddar lite extra. I kollektionen hittar du också löparstrumpor i ankelmodeller om du vill hålla anklarna fria. Dessa sitter säkert på plats utan att glida ner över foten under träningen.

Optimera din träning med rätt användning av löparstrumpan

Få ut så mycket som möjligt av din träning genom att välja rätt modell av strumpor för just ditt behov. Beroende på vilka löparskor du använder och vilken typ av löpning du ägnar dig åt hittar du olika strumpor som du kan kombinera med dina skor.