alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löparbyxor

 
[11]
Här finner du löparbyxor för både gymmet, yogastudion och friluftsslingan. Plaggen består av stretchiga kvalitetsmaterial och har detaljer som gör att du kan hålla stilen. Gör dig redo för alla temperaturer.

Välj mellan en ledig och tight passform i vass design

Sköna löparbyxor som ger hög rörelsefrihet är ett måste för alla löpare. adidas satsar på att utveckla kvalitetsmaterial som andas, i både stilrena och trendiga snitt. Här finns en uppsjö av designs som exempelvis mönstrade löparbyxor, samt vita, gråa och blå färger. Under kalla kvällar är det skönt att dra på sig ett varmt plagg som dessutom håller vätan borta. Funktionaliteten inkorporeras med designen så att stilen blir enhetlig och snygg. Vi har löparbyxor med varierande benlängd och lösare och tightare passform.

Löparbyxor i välsittande material

Passa på att botanisera i vårt utbud av löparbyxor för herrar. Flera av löparbyxorna har snygga detaljer som ränder och adidas klassiska logo. Om du behöver sportiga plagg till gymmet eller yogastudion finns det också ett par speciella byxor med resår i midjan för extra komfort. Mudden längst ner vid byxöppningen gör att byxbenet inte åker upp i onödan. Det sköna materialet består av mjukt collegetyg med 25 % viskos. Testa gärna kompressionstights som följer musklernas rörelse i det fuktabsorberande materialet AEROREADY

Snygga och lättskötta löparbyxor i svart

Svarta löparbyxor är passande när du vistas mycket utomhus eftersom inte smuts och lera syns lika tydligt. Du kan med fördel också använda plagget med muddkant, vilket gör att byxan inte nuddar marken, utan sitter klädsamt över ankeln i stället. Om du inte vill slita för mycket på byxorna kan det vara bra att vädra dem mellan träningstillfällena. Vid tvätt gäller låga temperaturer och ingen torktumling. Oavsett om du bara vill ha en avslappnad gymdag eller ge järnet på löpbandet kan dessa löparbyxor passa.