alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Löparbyxor för herr

 
[30]

Löparbyxor förr herrar - för löparen som vill hålla sig frisk

Löpning är en fantastisk sport för det går bra att göra varsomhelst och närsomhelst. Med ett par sköna löparbyxor för herrar behöver du dessutom inte oroa dig över om du får den rörelsefrihet du behöver då de är tillverkade med stretchigt material som tillåter dina naturliga rörelser. Löpning ger dessutom bättre blodcirkulation och hjälper dig att stärka ditt hjärta samtidigt som ditt blodtryck sänks. Om du väljer att springa minskar du även risken för hjärt- och kärlsjukdomar så som hjärtinfarkt och blodproppar, dessutom bränner du de där kalorierna som du unnade dig i helgen. Med ett par ordentliga löparbyxor för män håller du dina benmuskler och leder varma och minskar därmed risken för onödiga skador.

Löparbyxor för herrar ger dig gott samvete

Då alla löpare föredrar olika material och modeller av herrlöparbyxor har vi tillverkat de olika så du kan hitta ett par som passar dig. Något som är viktigt på alla löpningsbyxor för herrar är ett ventilerande, snabbtorkande och svettavledande material som hjälper dig hålla dig torr från svett, därför kommer våra löparbyxor för herrar med bland annat ventilerande meshinfällningar och AEROREADY. Om du är en person som har en kroppstemperatur som skiftar mellan varm och kall har vi herrlöparbyxor som kommer med dragkedjor vid anklarna så du lätt kan ta av och på de över dina skor. Behåll det där goda samvetet du får från att träna när du slänger på våra naturvänliga löparbyxor för män tillverkade till största utsträckning i återvunnen polyester eller organisk bomull. Om du tenderar att svettas mycket kan du nu glädjas åt att vi har herrlöpningsbyxor som kommer med en svettsäker ficka där du kan placera din mediaspelare så du kan fortsätta hålla uppe din motivation när du springer upp för de tuffa backarna.