alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löparkeps

 
[18]
Få plagg är så älskade, omtyckta och burna som den tidlösa och klassiska löparkepsen och löparmössan. adidas sortiment av löparkepsar, löparmössa dam och löparmössa herr fortsätter att vinna sportälskares hjärtan år efter år, årtionde efter årtionde och generation efter generation.

En riktig kvalitetsprodukt

När du väljer en löparmössa, en löparkeps eller ett pannband för löpning hos adidas väljer du samtidigt kvalitet. adidas experter arbetar med mjuka material av exceptionell kvalitet. Hållbarhet är en av våra grundläggande värderingar. Därför kan du välja kepsar tillverkade av råmaterial baserat på plastavfall som samlats upp från stränder. Att välja en löparkeps från adidas är därför en del av en ansvarsfull, hållbar och klimatsmart livsstil.

För träning eller avslappning

Din löparkeps kan fungera som en viktig del av dina träningskläder, som en modedetalj eller som ett skydd mot elementen. Det är du själv som avgör vad som känns bäst för dig. I sortimentet hittar du värmande löparmössor för kalla vinter- höst- och vårdagar, svettavvisande pannband och ett stort utbud av löparkepsar. Det finns modeller för alla åldrar, stilar och önskemål. Våra löpkepsar ger dig stil.

Rätt löparkeps för dig

Hitta rätt keps för rätt känsla. En del dagar känns det enkla bäst. Då passar någon av våra stilrena och tidlösa modeller allra bäst. Andra dagar är det viktigt att släppa loss sin kreativitet och låta den flöda fritt. Då kan en keps med kreativa mönster och starka färger som är fulladdad med charm, attityd och styrka. vara helt perfekt. På adidas.se hittar du hela det rika och varierade utbudet av löparkepsar, löparmössor och pannband som våra experter har utvecklat för dig. Välj ut dina favoriter och kombinera dem med dina bästa tränings- eller loungekläder från adidas. Dina kläder berättar alltid en historia. Med adidas kepsar ser du till att sprida rätt budskap och känsla.