alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löparskor med dubb

 
[1]
adidas experter vet att du behöver kvalitetsprodukter för att optimera din löpning. Därför har vi skapat dubbade löpskor med fantastisk stötdämpning, bekväm passform och optimal ventilation.

Enastående stötdämpning för dina behov

Som varje löparentusiast vet är en löpsko mer än bara en löpsko. Den är en del av en dynamisk, hälsosam och stark livsstil. adidas dubbade löpskor har pålitlig stötdämpning, vilket gör att du får ut mer av din träning samtidigt som du tar hand om din kropp på ett skonsamt och hållbart sätt. Löparskorna med dubb har även en bekväm passform som gör de sköna att bära även under riktigt långa löpturer. Eftersom löparskorna andas behöver du heller inte oroa dig över ventilationsrelaterade problem. Du kan fokusera på din löpning, din styrka och dina personliga mål.

Hållbar och pålitlig kvalitet

Genom att välja dessa löpskor med dubb unnar du dina fötter den långsiktiga omsorg som de behöver. Eftersom adidas använder hållbara material kommer dina löparskor att bli en naturlig del av träningen under lång tid. Tack vare det slitstarka materialet klarar löparskorna även av tuffa terräng och ojämna ytor. Skorna är designade för att din träning ska bli så effektiv, berikande och tillfredsställande som möjligt. Ingenting ska få komma mellan dig och ditt ultimata löparäventyr. Skorna är en kvalitetsprodukt skapad av utbildade experter på träning och hälsa.

Löparskor för alla nivåer

Oavsett om du planerar dagliga joggingturer innan jobbet, att springa en mil per vecka eller drömmer om att fullfölja ett maraton är adidas dubbade löparskor ett bra val. Det är alltid dina unika behov och din personliga resa som styr träningsupplevelsen. Löparskorna ger dina fötter optimalt stöd oavsett vilken takt och vilket tempo du väljer att hålla under träningen. adidas förser dig med kvalitet, expertis och visioner – så du kan sikta mot stjärnorna, eller ännu högre.