alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

löparskor med dubbar

 
[8]

Löparskor med dubbar

Du hittar allt du behöver i adidas skokollektion. Med adidas skor är du alltid först med de senaste trenderna. Om löpning är din hobby behöver du säkerställa att fötterna får rätt stöd. Skor från adidas kombinerar komfort med stil och teknologi för att ge ett pålitligt stöd när du ägnar dig åt dina favoritaktiviteter. Dina löparskor jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Våra löparskor med dubbar ger dig stil.

Sätt upp dina egna regler – löparskor med dubbar från adidas

Vi har utrustningen för din sport som ger dig motivationen att ge allt när du löpning: .

Våra löparskor är tillverkade av mockaläder och textil.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance – med adidas-löparskor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energin som du har använt. Du hittar löparskor i kollektionen adizero. Vi har löparskor i rosa, svart och vitt.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Triathlon – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. I vårt stora utbud hittar du skor för löpbana och väg. Framtiden börjar idag. Välj våra löparskor med dubbar från adidas – nu är stunden inne.