adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Löpning

 
[2062]
Pris
87 kr - 2,999 kr
872999

adidas löpning med högpresterande material

Ge dig ut i spåret och förbättra dina resultat med högpresterande material och teknik från adidas löpning. Spring utan några begränsningar med lätta material som har flexibel passform för att du ska kunna fokusera på dina mål och inte distraheras av sömmar, material eller svett. För extra stöd till dina muskler kan du välja tights och toppar med kompressionspassform för att minska muskelvibrationer och öka blodflödet. Med skor vars passform anpassar sig efter fotens naturliga rörelser får du en flexibel känsla som låter dig flyga fram under löprundan.

Löparskor för alla typer av rundor

I kollektionen adidas löpning hittar du skor för löpning på alla typer av underlag. För terränglöpning bör du välja stabila skor som har greppande sulor för att inte avskräckas av hala och våta underlag. Terrängskor i modellerna adidas Terrex har både vattenavvisande ytor, greppande gummisulor och en strumpliknande passform för skön stabilitet. Vid löpning längs med platta och hårda ytor är en sko med stötdämpning viktigt för både komfort och energiåtergivning i stegen. Skorna adidas Ultraboost har en ovandel i Primeknit för ventilerande och flexibel passform medan sulans Boost ger dämpning och extra energi i stegen.

Högpresterande material för bekväma löprundor

Med fuktavledande och ventilerade material håller du dig både torr och sval under löprundan. adidas Supernova shorts leder bort svett från huden med materialet Climalite och har ett bekvämt stretchmaterial. För kyligare rundor kan du dra på dig Supernova Run Cru Sweater som värmer samtidigt som tröjan fungerar fuktavledande och ventilerande.

Kompressionspassform för optimalt stöd

Bland kläder från adidas löpning hittar du plagg med kompressionspassform för att ge ökat stöd till musklerna. Materialet formar sig efter kroppen och ger ett sömlöst stöd för att musklerna ska orka mer och för att du ska slippa distraheras av friktion mellan huden och ditt plagg. adidas Alphaskin 360 ger dig den allra högsta kompressionsnivån medan Alphaskin Tech har strömlinjeformade plagg som sitter på plats under rundan och Alphaskin Sport har en något lösare passform.