alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Golfkläder för herr

 
[311]
Special Edition Samba Spikeless Golf Shoes
Special Edition Samba Spikeless Golf Shoes
Special Edition Samba Spikeless Golf Shoes
Special Edition Samba Spikeless Golf Shoes
Go-To Cargo Pants
Go-To Cargo Pants
Tech Response SL Spikeless Golf Shoes
S2G Spikeless Golf Shoes
Adicross Retro Golf Shoes
Sport Performance Recycled Content COLD.RDY Baselayer
3-Stripes COLD.RDY Hoodie
COLD.RDY 1/4-Zip Pullover
COLD.RDY 1/4-Zip Pullover
Sport Performance Recycled Content COLD.RDY Baselayer
3-Stripes COLD.RDY Hoodie
3-Stripes COLD.RDY Hoodie
Adicross Polo Shirt
Go-To Camo-Print Polo Shirt
Stan Smith Primegreen Limited Edition Spikeless Golf Shoes
Tour360 22 Golf Shoes
Ultimate365 Tapered Pants
Go-To Commuter Pants
Crew Socks
Aditech 22 Glove Single
Performance Cap
Golf Shoe Bag
S2G Spikeless Leather Golf Shoes
Go-To Camouflage Hoodie
S2G Golf Shoes
Codechaos 22 Spikeless Shoes
CP Traxion Spikeless Shoes
S2G BOA Wide Spikeless Golf Shoes
Ultimate365 Tapered Pants
Ultimate365 Tapered Pants
Frostguard Insulated Pants
Authentic 1/4-Zip Sweatshirt
Quarter-Zip Pullover
Ultimate365 Tapered Pants
DWR Colorblock 1/4-Zip Pullover
Quarter-Zip Pullover
Go-To Five-Pocket Pants
Quarter-Zip Pullover
Performance Primegreen Polo Shirt
1 / 7
Sida:av 7

Golfkläder för herrar gör dig redo för alla väder ute på banan

Att spendera en hel dag ute på golfbanan är väldigt avkopplande, speciellt när man lyckas svinga några snygga slag. Som du vet är det viktigt att du har den rörelsefrihet du behöver när du behöver göra genomsving, hook, inspel, flop eller bara svinga klubban med precision. Trotsa vädret och gå ut på golfbanan även när det är kallt med ordentliga golfkläder för herrar. Innan du investerar i någon av våra herrgolfkläder bör du kontrollera vad för klädetikett som gäller för den klubb du önskar spela för, men vanligtvis brukar det vara en tröja med krage så som en polotröja och ett par byxor som till exempel chinos eller längre shorts. Glöm inte strumporna och de ordentliga golfskorna!

Herrgolfkläder som håller dig fräscha hela dagen

Att spela golf i flera timmar under stekande sol eller i temperaturer som stiger och sjunker jämnt och ständigt kan få vem som helst att svettas, speciellt om spänningen är på topp och insatsen hög. Med herrgolfkläder som har en Freshrite-yta slipper du oroa dig över dålig lukt. Dessutom finns det golfkläder för herrar med fuktabsorberande material och smarta meshinfällningar, så du slipper oroa dig över att bli blöt från svett och kan lugnt spela hela dagen. Solskydd är viktigt, och visst kan kläderna hjälpa till att skydda lite tack vare UV-faktor 50+ som sitter i den UV-klassade stickningen. Men glöm inte att applicera solkräm för att vara på den säkra sidan. Om det är kyliga vindar bör du investera i flera lager så du lätt kan gå klart rundan utan att frysa. Ett medeltjockt stickat material med stretch hjälper till att värma dig utan att det känns för tungt. Ge dig ut på banan och svinga klubban och känn hur kläderna följer varje rörelse.