alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dam Skor Outdoor

 
[246]
1 / 6
Sida:av 6

Skor för damer för utomhussport

Med adidas skor för damer kombinerar du stil med sport och fritid. adidas skor för damer gör inte bara avtryck med sin stil utan är också innovativa när det kommer till komfort. Skor från adidas har en teknisk design som hjälper dig att lyfta dina prestationer inom utomhussport till nästa nivå. Dina skor jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna det stöd de förtjänar. Med dessa skor för damer för utomhussport kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – skor för damer för utomhussport från adidas

Längs nya spår – med outdoorprodukter kan du återupptäcka världen var dag. Fortsätt att vara fri och nyfiken: skor från adidas.

Läder, mockaläder och syntetläder är tre av de material vi använder för att tillverka våra skor.

Med våra märken står du i centrum

Med skorskollektioner som adidas by Stella McCartney, Performance och Five Ten ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Letar du efter funktionell design och pålitlig funktion i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren.

Med teknologier såsom GORE-TEX, TRAXION och LIGHTSTRIKE är du rustad för alla lägen. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin utvecklat och det innebär maxad kraft i varje steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än något vi tidigare har kunnat erbjuda för att ge maxad kraft i vartenda steg. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på banan och andra platser där du behöver det. Extremt innovativ teknologi och nyskapande stilar – skor från adidas håller fanan högt på alla sätt! Du hittar skor i kollektionerna TERREX Speed, TERREX Two och TERREX Free Hiker. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om miljön med superfunktionell design. Oavsett om det är för fritid eller sport kan du alltid ge ditt max tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper. Vi erbjuder skor i gult, brunt, vitt och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Som de sanna atleter vi är vet vi att detaljerna gör störst skillnad, vare sig det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. 3-Stripes är alltid helt rätt: för medelnivå, terräng, utförsåkning, snowboardåkning, träning, urban sport eller vandring. I vårt stora sortiment hittar du skor för terräng. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra skor för damer för utomhussport från adidas – nu är stunden inne.