alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

klätterskor dam

 
[36]

Klätterskor för damer

adidas skokollektion för damer har skapats med en optimal kombination av funktion, komfort och stil. adidas skor tar din look till en helt ny nivå. Dina klätterskor jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Alla klätterskor för damer från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – klätterskor för damer från adidas

Våra klätterskor har tillverkats av läder, mockaläder och syntetläder.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med klätterskorskollektioner som Five Ten ligger du konstant steget före de senaste trenderna.

Med teknologier som STEALTH är du rustad för alla situationer. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin haft och det innebär maxad kraft i varje steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning är någonsin tidigare för att ge maxad kraft i vartenda steg. Extremt innovativ teknologi och nyskapande stilar – skor från adidas håller fanan högt i alla kategorier! Vi erbjuder klätterskor i flerfärg, brunt, vitt och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt medelnivån eller vandringen. I vårt stora sortiment hittar du skor för terräng. Klätterskor för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att flytta gränserna varje dag.