alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Trail löparskor

 
[57]
1 / 2
Sida:av 2

Trailskor som tar dig längre

Terränglöpning ligger oss på adidas varmt om hjärtat. Vi behöver alla ta oss ut i naturen då och då, och vad kan vara bättre än att kombinera den friska luften med löpning? Med adidas trailskor kan du få ut så mycket som möjligt av din terränglöpning och ge ditt allt för varje steg du tar. Skorna för trail running är tillverkade med material som är specialanpassade för just terräng. Det gör att du kan fokusera mindre på var och hur du sätter ner fötterna och kan pusha dig själv att nå nya rekordtider.

Det är detaljerna som gör trailskorna oövervinnerliga

Det är när man går ner på detaljnivå och analyserar våra trailskor som man verkligen inser hur funktionella de är. Sulorna har praktiska mönster och slitstarkt gummi som både ger dig en initial dämpning och grepp mot alla möjliga underlag som du kan stöta på när du är ute och springer. De fungerar lika bra när det är blött som när det är torrt väder. Våra traillöparskor har skön dämpning i mellansulan som skonar dina leder och ger dig en känsla av att du springer på moln. En traillöparsko ger dig också god energiåtergivning så du får studs i steget och orkar längre.

Så rengör du skorna på bästa sätt

Trailskor blir smutsiga, det är bara så det är. Men smutsen behöver inte vara din fiende om du vet hur du ska vårda dina skor. Börja med att impregnera dem innan du tar ut dem för sin premiärrunda och se till att impregneringen har tid att torka ordentligt. Sedan när du har varit ute i spåret och de blivit leriga kan du borsta av dem med en borste och torka dem rena med en skumrengöring och en ren trasa. Glöm inte att fylla på impregneringen innan det är dags för nästa löptur.