alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Terränglöpning

 
[202]

Mångsidiga lager för terrängen och mer.

En mångsidig och lätt lagerteknologi designad för att hålla dig i synk med varje steg. Skräddarsy dina lager när spåren kallar för att möta terrängens och vädrets krav. Låt inte din garderob hålla dig tillbaka – lager för lager kan du kan göra mer med mindre.

HEMMA I SPÅRET

"VAR JAG ÄN RESER I ÅR FÖR ATT TRÄNA OCH TÄVLA, SÅ ÄR DE BÄSTA ÄVENTYREN JAG KAN FÖRESTÄLLA MIG DE SOM FINNS UTE I NATUREN"
– Toni McCann, adidas TERREX traillöpare
1 / 5
Sida:av 5

Produkter för trailrunning och nya äventyr i löpspåret

Du älskar utmaningar, och det gör vi också. Det är därför vi har jobbat hårt för att ta fram produkter som ger dig en boost varje gång du ger dig ut i terrängen – så du kan jobba lika hårt på att slå dina personliga rekord. Det viktigaste när du väljer kläder och utrustning för trailrunning är att produkterna sitter bra, är slitstarka och ger dig en bekväm känsla. Därför ser vi till att skorna har riktigt bra grepp mot alla underlag och att kläderna är skönt ventilerande så du kan vara ute länge, oavsett väder.

Trail och terräng för den ambitiösa löparen

När du ska springa i skogen eller i annan terräng är det en fördel att ha plagg som är särskilt designade för den typen av löpning. Välj med fördel plagg och skor i svart eller andra mörka nyanser – då syns smuts mindre tydligt. Förutom en tät vindjacka, ett par sköna byxor och bra skor behöver du också tänka på detaljerna. Använd ett par löparstrumpor, gärna med kompression, och glöm inte att investera i en bra sportbehå som ger dig lagom stöd. När du har rätt kläder och skor kan du springa obehindrat och fokusera på löpningen i stället för hur kläderna känns.

Så sköter du om dina produkter för traillöpning

När du springer i naturen blir dina skor och kläder lätt smutsiga. Rengör gärna din utrustning direkt när du kommer hem för att förhindra att fläckar sätter sig, och impregnera alltid skorna innan du använder dem för första gången. Fyll sedan på impregneringen efter varje gång du har gjort rent dem. När du ska rengöra skorna kan du borsta bort lera med en borste och sedan använda en skummande rengöring och en mjuk trasa. När du tvättar kläderna kan du förlänga deras livslängd genom att tvätta på låg temperatur och undvika sköljmedel och torktumlare.