alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Terränglöpning · Accessoarer

 
[11]

Underlätta träningen med tillbehör för trailrunning

Med rätt utrustning under din träning kan du slå nya rekord och prestera på topp. Detta gäller inte bara för att välja rätt kläder och skor till ditt pass men även rätt tillbehör och accessoarer. Ibland är det de allra minsta detaljerna som kan göra störst skillnad. Att hålla fokus på din träning och slippa distraheras av störningsmoment gör att du kan prestera ännu bättre. Här hittar du en kollektion av tillbehör och accessoarer för terränglöpning. Med adidas tillbehör för trailrunning får du smarta designlösningar som låter dig fokusera. Välj bland stilren utrustning med klassiska designinslag som adidas Badge of Sport och de tidlösa 3-Stripes.

 

Förbättra din terränglöpning med rätt accessoarer

Bland adidas kollektion av tillbehör för trailrunning hittar du accessoarer som är särskilt anpassade för att underlätta din löparträning. Här hittar du till exempel sportstrumpor med lätt vaddering för att minska friktion och skav i skorna när du springer på ojämna underlag. Strumporna minskar även glid inne i skorna vilket gör att friktionen blir mindre, och med material som leder bort svett från fötterna samt är snabbtorkande får du även torra fötter. För att inte behöva distraheras av svett i ögonen hittar du snygga pannband som håller svetten ur ögonen. Andra produkter i kollektionen av tillbehör för traillöpning är adidas sport hijabs som innebär minimala störningar för din träning. I ventilerande och svettabsorberande material får du totalt skydd och kan röra dig med komfort.

 

Stor kollektion av accessoarer för terränglöpning

Matcha dina tillbehör för trailrunning med adidas stora kollektion av plagg och skor för just terränglöpning. Här hittar du skor i tåliga och vattentäta material som ger dig stabila steg i spåret. Kollektionen innehåller även vindtäta och vattentäta jackor och överdragsbyxor som ger dig skydd mot elementen samtidigt som du inte saktas ner av onödiga lager och tunga material. Med adidas klassiska design får du en tidlös sportstil som lätt går att matcha till resten av din sportgarderob.