alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningsskor för damer

 
[29]
Close up of adidas training shoe

Skaffa rätt skor för din träning

adidas träningsskor hjälper dig att ta träningen till nästa nivå. Välj rätt skor med önskad stabilitet för tyngdlyftning, eller flexibilitet för smidighetsövningar och rörlighetsövningar beroende på träningspass. Håll fötterna stabila och bekväma så att du kan fokusera.

Spring längre och snabbare i adidas träningsskor för damer

Ett par bra träningsskor för damer kan vara skillnaden mellan ett okej pass och ett personligt rekord. Vi erbjuder många olika träningsskor för att du ska kunna hitta ett par som passar både dina fötter och din träningsform perfekt. Många tycker att det är lite krångligt att välja skor, men så länge man vet vilken storlek man har och vilken typ av träning de ska användas till behöver det inte vara så komplicerat. Om du redan har ett par skor som du tycker är sköna att träna i men behöver byta ut, gör det lätt för dig själv genom att leta efter ett liknande par.  

Välj skor med rätt dämpning 

Man kanske kan tänka att det viktigaste är att skorna känns sköna att gå i och att de är snygga, men riktigt så enkelt är det inte. Det är nämligen väldigt viktigt att du får rätt typ av stötdämpning för din träning. Ett par gymskor för damer har till exempel mindre stötdämpning än löparskor, eftersom man sätter ner foten hårdare när man springer. Tränar man med maskiner på gymmet krävs det inte lika mycket av skon, och skulle det vara så att du tränar styrkelyftning skulle det rentav kunna sätta käppar i hjulet för dig att ha på dig dina dämpande löparskor. När du är på gymmet behöver du stå riktigt stadigt på marken och ha helt platta skor.  

Så tar du hand om dina nya gymskor för damer

Det är viktigt att sköta om skorna på rätt sätt. Tvätta dem inte i maskin, utan punktbehandla eventuella fläckar. Impregnera skorna innan du använder dem första gången för att skydda mot smuts och väta. Regelbundet kan du också göra rent dem med en skummande skorengöring. Tänk på att fylla på impregneringen efteråt!