alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Träningsskor för damer

 
[42]
adidas by Stella McCartney Treino Shoes
Ligra 7 Indoor Shoes
Edge Lux Shoes
Novaflight Volleyball Shoes
adidas by Stella McCartney Treino Mid-Cut Shoes
adidas by Stella McCartney Treino Mid-Cut Shoes
adidas by Stella McCartney Treino Shoes
Ligra 7 Indoor Shoes
Novaflight Volleyball Shoes
Ligra 7 Indoor Shoes
EQ21 Run Shoes
adidas by Stella McCartney Treino Mid Shoes
Stabil Next Gen Shoes
Crazyflight Mid Tokyo Volleyball Shoes
Powerlift 4 Shoes
Powerlift 4 Shoes
Powerlift 4 Shoes
Powerlift 4 Shoes
Ultraboost DNA Shoes
Climacool X SUMMER.RDY Shoes
Climacool Vento Shoes
Response Shoes
alphabounce 1
Dropset Trainers
Duramo SL Shoes
EQ19 Run Shoes
Ultraboost Slip-On DNA Shoes
Duramo SL 2.0 Shoes
alphabounce 1
Edge Lux 3 Shoes
Asweerun Shoes
Ultra Boost Limited Edition Shoes
Dropset Trainers
X9000L2 Shoes
Dropset Trainers
Runfalcon Shoes
Run Falcon 2.0 Shoes

Spring längre och snabbare i adidas träningsskor för damer

Ett par bra träningsskor för damer kan vara skillnaden mellan ett okej pass och ett personligt rekord. Vi erbjuder många olika träningsskor för att du ska kunna hitta ett par som passar både dina fötter och din träningsform perfekt. Många tycker att det är lite krångligt att välja skor, men så länge man vet vilken storlek man har och vilken typ av träning de ska användas till behöver det inte vara så komplicerat. Om du redan har ett par skor som du tycker är sköna att träna i men behöver byta ut, gör det lätt för dig själv genom att leta efter ett liknande par.  

Välj skor med rätt dämpning 

Man kanske kan tänka att det viktigaste är att skorna känns sköna att gå i och att de är snygga, men riktigt så enkelt är det inte. Det är nämligen väldigt viktigt att du får rätt typ av stötdämpning för din träning. Ett par gymskor för damer har till exempel mindre stötdämpning än löparskor, eftersom man sätter ner foten hårdare när man springer. Tränar man med maskiner på gymmet krävs det inte lika mycket av skon, och skulle det vara så att du tränar styrkelyftning skulle det rentav kunna sätta käppar i hjulet för dig att ha på dig dina dämpande löparskor. När du är på gymmet behöver du stå riktigt stadigt på marken och ha helt platta skor.  

Så tar du hand om dina nya gymskor för damer

Det är viktigt att sköta om skorna på rätt sätt. Tvätta dem inte i maskin, utan punktbehandla eventuella fläckar. Impregnera skorna innan du använder dem första gången för att skydda mot smuts och väta. Regelbundet kan du också göra rent dem med en skummande skorengöring. Tänk på att fylla på impregneringen efteråt!