alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotbollströjor för barn

 
[122]
Upptäck vårt stora sortiment av fotbollströjor för barn. Vi har många olika modeller i färger från de största lagen så ditt barn kan känna sig som ett riktigt fotbollsproffs.
1 / 3
Sida:av 3

Maxa träningen med fotbollströjor för barn i ventilerande material

När ditt barn känner sig bekväm på fotbollsplanen blir det lättare att springa snabbare, skjuta hårdare och ge allt. Därför är våra fotbollströjor för barn designade med en ledig passform som ger god rörelsefrihet. Materialet känns lätt och ventilerande och leder aktivt bort svett, vilket gör att träningar och matcher blir bekvämare. I sortimentet finns tröjor med färger och lagmärken från ditt barns favoritfotbollslag så du kan hitta en tröja som känns helt rätt för din lilla spelare. Om du vill kan du även köpa en likadan tröja för vuxna till dig själv så ni matchar.

En fotbollströja som snabbt blir barnets favorit

Våra fotbollströjor för barn är skapade för att användas när ditt barn spelar fotboll, men bli inte förvånad om ditt barns nya fotbollströja kommer till användning även utanför planen. Den bekväma designen gör att tröjorna passar perfekt att använda på idrotten i skolan, på lekplatsen eller när barnet utövar någon annan sport. Det här är det perfekta plagget för barn som gillar att vara aktiva. Det finns också matchande shorts till många av tröjorna, och en del säljs i matchande set.

Läs skötselråden för fotbollskläderna noga

Innan du tvättar den nya fotbollströjan är det viktigt att du läser igenom skötselråden för plagget så du tvättar den på rätt temperatur och låter den torka på rätt sätt. De flesta tröjor tvättas på låg temperatur och mår bäst av att hänga på tork i stället för att torkas i torktumlare. Tänk också på att inte stryka direkt på tröjans tryck eftersom det kan vara känsligt för värme. Undvik också att använda sköljmedel då det sliter på tyget.