alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

barnshorts

 
[153]
Tiro Essentials Shorts
Juventus 22/23 Third Shorts
Entrada 22 Shorts
Designed 2 Move Shorts
Entrada 22 Training Shorts
Entrada 22 Shorts
Condivo 22 Training Shorts
Club Tennis Shorts
Argentina 22 Home Shorts
Club Tennis Shorts
Arsenal 22/23 Home Shorts
Entrada 22 Shorts
Condivo 22 Training Shorts
Juventus 22/23 Away Shorts
Germany 22 Away Shorts
Juventus 22/23 Home Shorts
Arsenal 22/23 Third Shorts
adidas Essentials Shorts
3G Speed Reversible Shorts
Designed for Sport AEROREADY Training Shorts
Messi Half Pants
Designed 4 Gameday Shorts
Belgium 22 Home Shorts
Olympique Lyonnais 22/23 Third Shorts
Sweden 22 Home Shorts
Spain Training Shorts
Belgium 22 Away Shorts
Adicolor Shorts
adidas Designed To Move 3-Stripes Shorts
Club Tennis 3-Stripes Shorts
Adicolor Cycling Shorts
Adicolor Shorts
Big Kids Trae Young Shorts
Big Kids Trae Young Shorts
Ultimate365 Adjustable Golf Shorts
Ultimate365 Adjustable Golf Shorts
Pogba 2-in-1 Shorts
Condivo 22 Goalkeeper Shorts
Graphic Print Cycling Shorts
Essentials 3-Stripes Shorts
Adicolor Shorts
Designed for Sport AEROREADY Training Shorts
Ajax Amsterdam 22/23 Away Shorts
1 / 4
Sida:av 4

Barnshorts

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Med barnshorts från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Klassisk stil i kombination med revolutionerande material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm när du är på språng. Med dessa barnshorts kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – barnshorts från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra barnshorts. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med barnshortskollektioner som Athletics, Originals och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt.

Vi testar noggrant ny teknologi som TECHFIT i verkliga förhållanden. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE, HEAT.RDY och CLIMACOOL. Response, Tiro och Trefoil är våra populära kollektioner med barnshorts. Våra barnshorts är tillgängliga i rosa, turkos, grått och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för herrar. Skola eller strand – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra exakt det. Framtiden börjar idag. Skaffa våra barnshorts från adidas – nu är stunden inne.