alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

barnshorts

 
[127]
1 / 3
Sida:av 3

Barnshorts

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Med barnshorts från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Klassisk stil i kombination med revolutionerande material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm när du är på språng. Med dessa barnshorts kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – barnshorts från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra barnshorts. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med barnshortskollektioner som Athletics, Originals och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt.

Vi testar noggrant ny teknologi som TECHFIT i verkliga förhållanden. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE, HEAT.RDY och CLIMACOOL. Response, Tiro och Trefoil är våra populära kollektioner med barnshorts. Våra barnshorts är tillgängliga i rosa, turkos, grått och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för herrar. Skola eller strand – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra exakt det. Framtiden börjar idag. Skaffa våra barnshorts från adidas – nu är stunden inne.