Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis leverans och retur inom 100 dagar

Barnkläder

(1256 Produkter)

ADIDAS-KLÄDER FÖR BARN OCH UNGDOM

För den som älskar att röra på sig, vare sig det handlar om lek i hemmets trygga vrå, friluftsdagar, träningshallen eller skolgympan så har adidas ett komplett utbud av kläder för barn och ungdomar i alla åldrar. Med både komfort och funktion i åtanke innehåller kollektionen lediga, sköna plagg gjorda av allt från ekologisk bomull och varm fleece för lek och bus på kalla vinterdagar till patenterade material såsom fuktabsorberande Climalite och isolerande Climaheat för den seriösa atleten som inte låter sig stoppas av väderleken. Kollektionen täcker dessutom alla säsonger och väder.
adidas barnkläder
För de allra minsta finns adidas babykläder till åldrarna 0-1 och barnkläder som är för åldrarna 2-8. För lek, träning och aktiviteter i regn och rusk, vind och blåst har vi tvådelade joggingset, fodrade jackor och sköna overaller i bomullsfleece. Våra designer kommer i enkla, diskreta stilar såväl som färgglatt och mönstrat. Våra bebiskläder har funktionsdetaljer så som ribbade muddar som håller kläderna på plats och tryckknappar för enkel ombytning. Jackor och träningsställ kommer även i modeller för de lite äldre barnen, såväl som mer träningsinriktade plagg såsom tights, shorts, baddräkter och badshorts samt huvtröjor och t-shirts – alla med trendiga designer och sköna passformer.
adidas ungdomskläder
Ungdomskläder från adidas kombinerar moderna och trendiga detaljer med funktion som ger en avslappnad men ändå sportig look. Detaljer som klassiska 3-Stripes på ärmar och runt sidorna på våra hoodies, t-shirts och jackor ger en tidlös adidas-anda medan moderna passformer såsom crop size och oversize ger kläderna en modern, fräsch känsla.