alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Barntröjor

 
[376]
adidas x LEGO® Graphic Tee
Graphic Tee
adidas Essentials 3-Stripes Tee
Graphic Tee
ARKD3 Allover Print Tee
BrandLove Tee
Graphic Tee
Club Tennis 3-Stripes Tee
Marimekko Graphic Tee
Trefoil Tee
Trefoil Tee
Trefoil Tee
Trefoil Tee
Real Madrid Condivo 22 Training Tee
Graphic Tee
Juventus Tee
Trefoil Tee
Camo Graphic Tee
Camo Graphic Tee
Real Madrid Graphic Tee
Adicolor Tee
3-Stripes Tee
Essentials 3-Stripes Tee
Real Madrid Marvel Avengers Tee
Adicolor Trefoil Tee
Trefoil Tee
Trefoil Tee
Future Icons 3-Stripes Tee
adidas x LEGO® Graphic Tee
AEROREADY Heather Tee
Graphics Collab Tee
Disney Mickey and Friends Tee
Disney Mickey and Friends Tee
Club Tennis 3-Stripes Tee
Trefoil Tee
Marimekko Graphic Tee
Adicolor Tee
AEROREADY Yoga Crop Tee
Allover Print Camo Tee
AEROREADY Designed to Move BrandLove Tank Top
adidas x LEGO® Tech Pack Tee
adidas x Disney Muppets Tee
Adicolor Tee
1 / 8
Sida:av 8

Barntröjor som låter ditt barn visa sin personlighet

adidas t-shirts för barn är ett perfekt plagg för den yngre generationen. Tröjorna är tillverkade av bomull och polyester vilket gör dem otroligt mjuka och sköna. adidas strävar efter att göra hela företagets verksamhet så miljövänlig som möjligt. Valet av material är inget undantag, därför används endast hållbart framtagen bomull i våra barntröjor. De flesta av våra tröjor bär någon av adidas verkligt klassiska logotyper i form av 3-Stripes eller Trefoil-logotypen. Alla tröjor andas väl så ditt barn håller sig torr och varm under träning och lek.

Välj den barntröjan som passar ditt barn

Barn är egna små individer och de har, precis som vi vuxna, åsikter och preferenser. Vissa barn föredrar t-shirts, andra linnen eller långärmade tröjor. Vissa barn är varmare, andra har en tendens att lätt frysa. Därför är det viktigt att utrusta ditt barn på ett sätt som gör att de kan vara bekväma och komfortabla i alla situationer som de möter i sin vardag. Det spelar ingen roll om de är på dagis eller i skolan, på en gruppaktivitet eller i hemmet tillsammans med sina syskon. Varje barn är unikt och skall alltid ha möjlighet att vara bekvämt, lämpligt och snyggt klätt.

Skapa den perfekta barngarderoben

adidas barntröjor är perfekta basplagg att ha i ditt barns garderob. Tröjorna kommer i alla möjliga modeller, färgsättningar och designs, och de går lika bra att använda under idrottslektionerna som vid andra tillfällen. adidas barntröjor kan användas i skolan, vid lek med kompisar och när ni i familjen umgås i hemmet. T-shirts är ett mycket användbart plagg eftersom det kan användas så förutsättningslöst. Införskaffa därför ett större antal t-shirts och barntröjor så är du på god väg att skapa en komplett garderob som ditt barn kan använda både när det är aktivt och när det är dags för avkoppling.