alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotbollsbyxor

 
[287]
Shorts i all ära, men när det är kyligt och medan du värmer upp är ett par fotbollsbyxor det som behövs. Här hittar du alla våra långbyxor för fotboll i funktionella material.
1 / 6
Sida:av 6

Ta spelet till nästa nivå med fotbollsbyxor i bekväm design

När du värmer upp inför en match eller tränar utomhus när både mörkret och kylan har intagit fotbollsplanen är ett par fotbollsbyxor ett måste. Upptäck våra modeller i bekväm tracksuit-modell, komplett med klassiska 3-Stripes som ger dig den där ikoniska adidas-looken som är så välbekant på fotbollsplanen. Den lediga passformen gör att du kan röra dig fritt när du dribblar, tricksar med bollen och springer över planen, och en bekväm midjeresår håller byxorna på plats oavsett hur mycket du rör dig så du kan fokusera på bollen och inte på hur dina kläder sitter. Praktiska muddar längst ner på benen gör att de inte är i vägen när du spelar.

Mångsidiga träningsbyxor både på och utanför fotbollsplanen

När du köper ett par av våra fotbollsbyxor får du inte bara ett plagg som du kan använda när du tränar fotboll eller spelar match. Du får ett par träningsbyxor som går precis lika bra att springa några kilometer i skogen i eller att ha på dig när du lyfter vikter på gymmet. Byxorna är tillverkade av svalt och bekvämt material och en del har praktiska fickor vilket kan vara smidigt när du behöver någonstans att förvara mobilen eller dina nycklar.

Skötselråd för dina träningskläder

Ta hand om dina fotbollsbyxor genom att tvätta dem på låg temperatur och låta dem lufttorka eller eventuellt torktumlas på låg temperatur. Använd endast ett milt tvättmedel och undvik sköljmedel eftersom det sliter på materialet i längden. Tänk också på att vända byxor med tryck ut och in vid tvätt och strykning samt att inte stryka precis där trycket sitter.