alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Fotbollsskor för herrar

 
[118]
Copa Sense+ Firm Ground Boots
Samba Leather Skor
Copa Sense.3 Laceless Firm Ground Boots
Predator Edge.3 Firm Ground Boots
X Speedportal.3 Laceless Firm Ground Boots
Predator Edge.3 Laceless Firm Ground
Predator Edge.2 Firm Ground Boots
Copa Sense.1 Firm Ground Boots
Predator Edge.3 Firm Ground Boots
Predator Edge.3 Low Firm Ground Boots
Predator Edge.3 Laceless Firm Ground Boots
Predator Edge.2 Firm Ground Boots
Copa Sense.1 Soft Ground Boots
Nemeziz .3 Firm Ground Boots
X Speedportal.3 Laceless Firm Ground Boots
Copa Sense.3 Laceless Firm Ground Boots
Copa Sense.2 Firm Ground Boots
X Speedportal+ Firm Ground Boots
X SPEEDPORTAL.2 Football boots Firm Ground
Copa Sense.3 Laceless Turf Boots
Predator Edge.1 Firm Ground Boots
Copa Sense.1 Artificial Grass Boots
Copa Sense+ Firm Ground Boots
Predator Edge.1 Firm Ground Boots
Copa Sense.1 Firm Ground Boots
X Speedportal.1 Firm Ground Boots
Copa Sense.3 Turf Boots
World Cup Fotbollsskor
Kaiser 5 Cup Fotbollsskor
Predator Edge.2 Multi Ground Boots
Predator Edge+ Artificial Grass Boots
X Speedportal.3 Turf Boots
Predator Edge.1 Low Firm Ground Boots
Predator Edge+ Firm Ground Boots
Predator Edge+ Firm Ground Boots
Predator Edge+ Firm Ground Boots
Copa Sense.3 Firm Ground Boots
Predator Edge.3 Laceless Turf Boots
Copa Sense.2 Firm Ground Boots
Copa Sense.1 Soft Ground Boots
Predator Edge.3 Indoor Boots
Predator Edge.1 Soft Ground Boots
Predator Edge.3 Laceless Turf Boots
1 / 3
Sida:av 3

Fotbollsskor för herrar som ger dig bästa möjliga förutsättningar

Att välja rätt skor för din träning är alltid grundläggande för din prestation, och adidas har anpassat sina träningsskor efter olika sporter för att du ska få så optimerade steg som möjligt under träningen. Här hittar du fotbollsskor för herrar för flera olika underlag, och att välja rätt skor för planens underlag är A och O för din prestation på fotbollsplanen. Här hittar du både skor med dobbar och med greppande gummisulor, och med adidas klassiska 3-Stripes längs med skornas sidor kan du glänsa på planen med samma stil som världens främsta fotbollsspelare.

Sportskor som ger dig en fördel på planen

Bland adidas fotbollsskor för herrar hittar du sportskor som ger dig snabba steg och fokus under matchen. Med lätta ovandelar som har en omslutande passform följer skorna med i varje steg utan att sakta ner din fart. Låg skärning runt ankeln ger dig rörelsefrihet när du snabbt behöver ändra rörelseriktning medan flexibla och följsamma sulor gör att du får både snabbhet och energi i stegen. Snörlösa ovandelar ger dig rena tillslag på bollen för precisa sparkar och passningar, och textur på ovandelen ger dig bättre grepp och kontroll över bollen vid dribblingar.

Var redo för träningen med adidas fotbollsutrustning

Du hittar inte bara fotbollsskor i hög klass hos adidas utan även annan fotbollsutrustning. Matcha dina skor med fotbollsstrumpor med lätt vaddering för att skydda fötterna från friktion och stötar. Med adidas ventilerande fotbollskläder får du skön svalka under svettiga matcher och full rörelsefrihet både för snabbhet och precision i dina rörelser. Packa din utrustning i adidas sportväskor för att bekvämt bära med dig även tung packning till träningen.