alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Fotbollsskor för herrar

 
[261]
1 / 6
Sida:av 6

Fotbollsskor för herrar för intensivare matcher

Älskar du att spela fotboll? Vi också. Det är därför vi har lagt så mycket krut på att ta fram fotbollsskor som verkligen håller måttet, oavsett om du spelar på grus, inomhus, på naturgräs eller konstgräs. Vi har skor som passar för alla typer av fotbollsplaner och alla typer av fotbollsspelare, från småknattar till proffs och allt däremellan. Våra fotbollsskor för herrar gör det lätt att få bollen att hamna där du vill ha den och styra skruvning precis som du vill. Det enda negativa är att du aldrig mer kommer kunna skylla på dina skor om bollen inte hamnar där du vill ha den!

Herrfotbollsskor med flexibelt stöd och stötdämpning

Även om våra fotbollsskor för herrar är riktigt, riktigt snygga om vi får säga det själva så är det inte huvudsaken. Det viktigaste är faktiskt att dina herrfotbollsskor sitter bra på foten och är följsamma, samtidigt som de ger bra stöd. Det är därför våra skor har flexibelt stöd som anpassas efter just din fots form, så du inte ska skada dig för att dina skor inte sitter rätt. Dessutom har skorna särskild stötdämpning som sitter precis på de punkter där fötterna påfrestas som mest. Resultatet blir att du kan träna utan att få ont och kan fokusera på att förbättra ditt spel utan att oroa dig över skorna hela tiden.

Maxa din personliga stil

Våra fotbollsskor finns i många olika utföranden för att du ska kunna hitta ett par som passar din personliga stil perfekt. Eller varför inte matcha ditt lags färger med skorna för att verkligen knyta ihop säcken? Vi har allt från klara neonfärger till mjuka pasteller, kolsvarta skor eller poppiga primärfärger, allt för att du ska kunna hitta ett par som passar som handen i handsken, eller kanske snarare som foten i fotbollsskon!