alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Futsalskor

 
[9]
Våra futsalskor är speciellt framtagna för att passa till fotboll spelad på inomhusplaner. Deras dämpande sulor och stabiliserande, responsiva design ger bekväma steg oavsett vilken position du spelar, både på match och träning.

Upplev skillnaden med futsalskor anpassade efter spelet

Det spelar ingen roll om du spelar utomhus eller inomhus – bra skor behövs oavsett, men självklart måste du anpassa skorna efter vilken plan du spelar på. När det är dags att jaga bollen inomhus är ett par futsalskor rätt väg att gå. Deras gummisulor ger dig bra grepp så du inte halkar när du byter riktning snabbt, och eftersom sulorna är avsedda att användas inomhus lämnar de inga fula märken på golvet. En mellansula i EVA-material ger dig skön dämpning när du springer på det hårda golvet och vi har modeller för herr, dam och barn.

Slitstarka material skapar fotbollsskor som håller

Våra futsalskor har ofta en ovandel i syntetläder vilket är ett slitstarkt material som passar bra för sporten. Du kan spela utan att vara rädd att slita på skorna och är redo att ta dig an bollen när som helst. Dessutom har vissa skor meshpartier som gör att luften kan flöda fritt, vilket svalkar dina fötter och gör att de inte blir alltför svettiga. För att du ska kunna hitta ett par fotbollsskor som passar till ditt lags färger har vi modeller i många olika utföranden och färgkombinationer.

Så tar du hand om dina skor på rätt sätt

Även om dina futsalskor bara ska användas inomhus så är det bra att impregnera dem innan användning. En impregneringssprej skyddar nämligen inte bara mot vatten utan ger också en skyddande hinna som gör att smuts inte sätter sig lika lätt, med andra ord håller sig skorna fina längre. Använd gärna en skodeodorant för att förebygga dålig lukt, och tänk på att förvara skorna på ett välventilerat ställe i stället för i träningsväskan.