alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Damväskor rea

 
[104]
Marimekko Running Belt
adidas x Marimekko Allover Print Sports Backpack
Mini Backpack
Essentials Logo Backpack
Waist Bag
Adicolor Waist Bag
3-Stripes Future Icon Classic Backpack
Classic 3-Stripes Backpack
Adicolor Waist Bag
Running Waist Bag
adidas Adventure Backpack Small
Blue Version Remix Bowling Bag
Mini Backpack
adidas x Marimekko Allover Print Sports Duffel Bag
Adventurer Toploader Backpack Small
Classic 3-Stripes Pocket Ryggsäck
adidas Sport Casual Crossbody Bag
Young Z Waist Bag
Adicolor Backpack Large
Adicolor Branded Webbing Waist Bag
Adicolor Classic Backpack Small
adidas Adventure Backpack Large
Mini Backpack
Mini Backpack
Backpack
R.Y.V. Top-Loader Bag
3-Stripes Future Icon Classic Backpack
Festival Bag
adidas Adventure Top-Loader Backpack
R.Y.V. Allover Print Festival Bag
Daily II Backpack
VS2 Stick Bag
Adicolor Branded Webbing Waist Bag
R.Y.V. Waist Bag
RYV CHEST RIG
R.Y.V. Backpack
Mini Backpack
FC Bayern Backpack
Classic Twill Fabric Backpack
Classic Big Logo Backpack
3-Stripes Future Icon Classic Backpack
Mini Backpack
Blue Version Shoulder Sling
1 / 3
Sida:av 3

Snygga damväskor på rea för att få med dig dina träningskläder i stil

Med adidas damväskor på rea får du praktiska väskor som ger dig möjlighet att få med dig dina träningskläder och din utrustning i snygg stil. adidas har inte bara stilrena väskor men även fokus på funktion och komfort. Därför får du väskor i högkvalitativa material med slitstark funktion och bekväma vadderade bärremmar. Bland adidas Outlet för damväskor hittar du allt från gympåsar för träningskläder till robusta ryggsäckar, duffelväskor och midjeväskor. Med ikonisk stil direkt från adidas arkiv får du tidlös design som burits av framstående atleter och sportstjärnor.

Outlet för damväskor som underlättar din träning

Bland adidas damväskor på rea hittar du väskor som gör din träning enklare, och med rätt väska kan du bekvämt få med dig även tung packning till träningspasset. Här hittar du duffelväskor och ryggsäckar som gör det lätt att organisera din packning och få med dig allt du behöver till träningen. Med små innerfack och blixtlåsförsedda ytterfack kan du enkelt hålla koll på småsaker och värdesaker, och med vadderade axelremmar och bärremmar slipper du obekvämt skav vid tung packning. Ventilerande material gör att ryggen slipper bli svettig och klibbig under ryggsäcken även när det är varmt ute. För cykelutflykter eller träning där du behöver hålla armarna fria men behöver ha med dig värdesaker hittar du midjeväskor med justerade bälten som gör att du får bekväm passform. I kollektionen av damväskor på rea hittar du även väskor som fungerar perfekt till vardagsanvändning. Få med dig det du behöver för en tur på stan i en av adidas festivalväskor med skön och bred axelrem och smarta blixtlåsförsedda fack. adidas väskor kommer i klassisk adidas design och du hittar flera välkända designdetaljer som adidas 3-Stripes och Trefoil-logga. Med dessa detaljer får du en ikonisk sportstil som motiverar dig att ta dig till träningen eller gymmet.