alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

T-shirts för dam rea

 
[333]
Linen Cropped Baseball Tee
adidas x Marimekko Graphic Tee
Marimekko x adidas Tee
Own the Run Long Sleeve Tee
adidas x Marimekko Graphic Tee
Essentials Linear Tee
adidas x Marimekko Fast Tee
Prime Tee
Essentials Logo Boyfriend Tee
Prime Tee
AEROREADY Designed 2 Move Sport Tee
Marimekko x adidas Running Tee
adidas x Marimekko Training Tank Top
Marimekko x adidas Tee (Plus Size)
AEROREADY Designed 2 Move Sport Tee
Prime Tee
Marimekko x adidas Tee (Plus Size)
adidas x Marimekko Training Tank Top
Run Icons Running Long Sleeve Tee
Versatile Train Necessi-Tank Top
Own the Run Tee
Elastic Long Sleeve Tee
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Tee
Loose Tee
Adicolor Sliced Trefoil Loose Tee
Adicolor Oversize Tee
DISNEY BAMBI GRAPHIC TEE
Marimekko Trefoil Infill Cropped Tee (Plus Size)
Always Original Oversized Cropped Tee
Must Haves Badge of Sport Tee
adidas x You for You Tee
Essentials 3-Stripes Tee
U4U AEROREADY Tee
Must Haves Badge of Sport Tee
Hyperpulse Crop Long Sleeve Tee
Run Icon Allover Print Long Sleeve Running Tee
adidas x Zoe Saldana Tee
Own the Run Tee
Must Haves Badge of Sport Tee
adidas AEROKNIT Seamless Crop Top
HEAT.RDY Training Tee
Design 2 Move 3-Stripes Tee
Badge of Sport Tank Top
1 / 7
Sida:av 7

Ta dig an nya utmaningar i t-shirts för dam på rea

Vill du uppdatera ditt t-shirtsinnehav? Då har du kommit rätt. I vår t-shirts för dam-outlet hittar du massor av snygga, sköna och praktiska tröjor som kommer att lysa upp ditt liv när du använder dem. T-shirts för dam på rea håller fullgod kvalité, precis som adidas övriga utbud. Den enda skillnaden är att dessa tröjor får du köpa till en fördelaktig rabatt. Tröjorna finns i olika material och modeller och är framtagna för olika ändamål. En del passar bäst när du tränar eftersom de är tillverkade i funktionsmaterial som andas och transporterar bort fukt från kroppen så du håller dig torr och bekväm under passet. Andra är perfekta att ha när du tar dig an vardagens alla bestyr.

Klä dig snyggt i t-shirts för dam på outlet

På vår t-shirts för dam-rea hittar du t-shirts för alla typer av aktiviteter och tillfällen. Det finns få tillfällen där det inte passar att ha en t-shirt. Detta plagg kan lätt kläs både upp och ner, och dessutom är de lätta att kombinera med de flesta andra typer av plagg vilket gör dem till en perfekt del av din garderob. Mixa och matcha helt efter eget tycke, så har du snart skapat din egen unika och personliga stil.

Så vårdar du dina t-shirts

För att dina älskade t-shirts för dam på rea ska hålla och kunna användas gång efter gång gäller det att du tar hand om dem i enlighet med de tvätt- och skötselråd som du finner i tröjan. Tvätta dem i låga temperaturer och med tvättmedel avsedda för tröjans material och färgsättning. Är det en funktionströja bör du inte använda sköljmedel då det ibland täpper igen tygets porer och försämrar tröjans funktion. Har t-shirten tryck bör man undvika att stryka direkt på det, eftersom det kan påverkas av värmen.