alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Damjackor rea

 
[102]
Dam Originals Svart ParkaDam Originals Svart Parka

Parka

Dam Originals

1 / 3
Sida:av 3

Håll värmen och rörelsefriheten med damjackor på rea

adidas har fokuserat sin design på att ge högsta möjliga komfort samtidigt som du får optimal rörelsefrihet. Tack vare detta är adidas damjackor på rea perfekta för träning och aktiva utomhusdagar. Satsa på en snygg sportstil med klassiska designinslag från adidas arkiv eller moderna och futuristiska silhuetter för en fräsch look. Här hittar du rabatter och erbjudanden på jackor i högkvalitativa material och smarta snitt som håller dig varm och torr även under regn och rusk. Välj bland vida modeller för lager på lager eller smal design för optimal rörelsefrihet.

Välj rätt plagg för din träning från vår damjackor-outlet 

I vår damjackor-outlet hittar du högpresterande material på jackor för olika användningsområden. Välj rätt jacka för just din träning eller aktivitet för att få ut så mycket som möjligt av plagget och för att få bästa möjliga förutsättningar för att optimera ditt träningspass. Bland damjackor på rea hittar du jackor och västar för allt från kalla vinterdagar till intensiv löpträning. Du hittar även flera jackor i regnskyddande och vindtäta material för att regn och rusk inte ska hindra dig fån dina planer. Välj smala och figurnära jackor för löprundan för att inte hindras av onödig volym, eller välj vidare modeller för att få plats med varma lager under kyliga friluftsdagar.

Damjackor för en klassisk adidas look

Bland damjackor på rea hittar du flera klassiska designinslag från adidas arkiv. Med 3-Stripes längs med ärmarna eller Trefoil-loggan på bröstet får du en tidlös och sportig stil som för tankarna till sportlegender. Du hittar allt från dämpade färger till mönstrade och kontrasterande färgkombinationer. Matcha din damjacka med adidas träningsbyxor för att få maximal komfort och rörelsefrihet. även adidas träningsbyxor kommer i modeller som skyddar mot elementen. I kollektionerna hittar du även träningsskor för olika underlag och temperaturer så att du kan vara fullt redo från topp till tå.