alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Väskor för dam

 
[389]
Adicolor Classic Backpack Small
Power VI Backpack
Power VI Backpack
Classic Badge of Sport Backpack
Waist Bag
Waist Bag
ID Tech Designed for Training Waist Bag
adidas by Stella McCartney Bum Bag
4ATHLTS Duffel Bag Small
4ATHLTS Duffel Bag Small
Essentials Logo Duffel Bag Medium
adidas Yoga Duffel Bag
Classic Badge of Sport Backpack
Marimekko Designed for Training Backpack
Essentials Logo Backpack
Motion Badge of Sport Backpack
Essentials Logo Duffel Bag Medium
Essentials Logo Duffel Bag Extra Small
Adicolor 70s Vintage Airliner
Adicolor Archive Backpack
Tiro Primegreen Bottom Compartment Duffel Bag Large
adidas by Stella McCartney Studio Bag
4ATHLTS Duffel Bag Medium
Studio Lounge Duffel Bag
Designed to Move Standards Training Shoulder Tote Bag
Adicolor Classic Festival Bag
Adicolor Classic Waist Bag
adidas by Stella McCartney Travel Bag Set
Essentials Logo Shoulder Bag
Running Belt
Camo Festival Bag
Mini Backpack
Vintage Mini Bag
Designed to Move Standards Training Shoulder Tote Bag
Favorites Tote Bag
adidas by Stella McCartney Tote Bag
Adicolor Archive Toploader Backpack
Power Gym Sack
Essentials 3-Stripes Response Backpack
Mini Airliner Bag
Adicolor Archive Strap Pack
Team Rullväska
4ATHLTS Duffel Bag Small
1 / 9
Sida:av 9

Håll koll på packningen med väskor för dam

Oavsett hur din vardag ser ut behöver du minst en väska som rymmer det allra nödvändigaste. Du kan välja bland snygga ryggsäckar, sportbags, axelremsväskor och midjeväskor i adidas sortiment av väskor för damer. En praktisk ryggsäck är ett bra alternativ för de flesta eftersom den funkar till såväl arbete som skola och utflykter. Om du har mer att bära på kan du investera i en större sportbag som rymmer ombyte och andra tillhörigheter. En trendig miniryggsäck eller midjeväska är rätt val för de stunder då man inte vill bära på något tungt utan bara vill ha en fin accessoar, och med justerbara axelremmar kan du anpassa din ryggsäck eller axelremsväska efter din kropp. En väska från adidas är inte bara praktisk, den är också ett moderiktigt tillbehör som lyfter hela din outfit.

Satsa på en snygg och användbar väska för damer

De här väskorna har praktiska fack och fickor med blixtlås där du kan förvara små men viktiga tillhörigheter. En väska för damer från adidas är värt att satsa på eftersom de håller så hög kvalitet och du kan använda den år efter år utan att den går ur modet. Den klassiska adidas-loggan och 3-Stripes finns placerade som snygga detaljer på dessa tidlösa damväskor. Väskorna finns i flera olika varianter och färger så du ska kunna skapa din egna personliga stil med en sportig touch.

Smarta väskor för alla stilar och tillfällen

Om du behöver bära med dig din laptop under dagen behöver du en väska med speciellt laptopfack. Läxor och ombyten ryms i de rymliga ryggsäckarna som också har fack för vattenflaskan på sidorna. Med rätt väska blir det mycket mer bekvämt att resa, och adidas har kläder och accessoarer för alla smaker och tillfällen. Väskor för damer går utmärkt att matcha med adidas övriga kläder för träning.