alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Väskor för dam

 
[305]
Håll koll på tillhörigheterna och få med dig packningen med adidas damväskor. Här hittar du allt från rymliga ryggsäckar till praktiska midjeväskor i vår klassiska design. Bland våra väskor för dam hittar du rymliga väskor i duffelmodell, perfekta både för weekendresan och träningen. För att bekvämt få med dig tyngre utrustning har våra damväskor sköna bärremmar och vadderade axelband. För löprundan eller cykelturen hittar du praktiska midjeväskor som inte är i vägen för träningen men som låter dig få med det mest nödvändiga. Vattenavstötande och slitstarka material håller packningen säker. Välj bland modeller på damväskor i en mängd olika färger och stilar för att hitta en väska som inte bara är funktionell men som ger dig en snygg och moderiktig känsla.
Tennis Beige Tour Racket BagTennis Beige Tour Racket Bag

Tour Racket Bag

Tennis

1 / 7
Sida:av 7

Håll koll på packningen med väskor för dam

Oavsett hur din vardag ser ut behöver du minst en väska som rymmer det allra nödvändigaste. Du kan välja bland snygga ryggsäckar, sportbags, axelremsväskor och midjeväskor i adidas sortiment av väskor för damer. En praktisk ryggsäck är ett bra alternativ för de flesta eftersom den funkar till såväl arbete som skola och utflykter. Om du har mer att bära på kan du investera i en större sportbag som rymmer ombyte och andra tillhörigheter. En trendig miniryggsäck eller midjeväska är rätt val för de stunder då man inte vill bära på något tungt utan bara vill ha en fin accessoar, och med justerbara axelremmar kan du anpassa din ryggsäck eller axelremsväska efter din kropp. En väska från adidas är inte bara praktisk, den är också ett moderiktigt tillbehör som lyfter hela din outfit.

Satsa på en snygg och användbar väska för damer

De här väskorna har praktiska fack och fickor med blixtlås där du kan förvara små men viktiga tillhörigheter. En väska för damer från adidas är värt att satsa på eftersom de håller så hög kvalitet och du kan använda den år efter år utan att den går ur modet. Den klassiska adidas-loggan och 3-Stripes finns placerade som snygga detaljer på dessa tidlösa damväskor. Väskorna finns i flera olika varianter och färger så du ska kunna skapa din egna personliga stil med en sportig touch.

Smarta väskor för alla stilar och tillfällen

Om du behöver bära med dig din laptop under dagen behöver du en väska med speciellt laptopfack. Läxor och ombyten ryms i de rymliga ryggsäckarna som också har fack för vattenflaskan på sidorna. Med rätt väska blir det mycket mer bekvämt att resa, och adidas har kläder och accessoarer för alla smaker och tillfällen. Väskor för damer går utmärkt att matcha med adidas övriga kläder för träning.