alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

accessoarer dam

 
[1193]
Cushioned Crew Socks 6 Pairs
Cushioned Ankle Socks 3 Pairs
Mid-Cut Glitter Crew Socks 2 Pairs
Adicolor Contempo Dad Cap
Lightweight Metal Badge Baseball Cap
Adicolor Backpack
Power VI Backpack
Essentials Logo Backpack
Classic Badge of Sport Backpack 2
Sport Sunglasses SP0034
OR0048 Sunglasses
SP0057 Sport Sunglasses
OR0065 Original Sunglasses
Running Gloves
Training Gloves
Protector
Foam Cleaner
Wipes
Microfibre Cloth
Lightweight Metal Badge Baseball Cap
Baseball 3-Stripes Twill Cap
Trefoil Baseball Cap
Adicolor Contempo Dad Cap
Y-3 Waistbag
adidas by Stella McCartney Bum Bag
adidas by Stella McCartney Convertible Bum Bag
Karlie Kloss Run Belt
Crew Socks 3 Pairs
Low-Cut Socks 3 Pairs
Cushioned Ankle Socks 3 Pairs
Mid-Cut Crew Socks 3 Pairs
Essentials Logo Duffel Bag Medium
Weekender Bag
adidas x Marimekko Designed for Training Duffel Shoulder Bag
Weekender Bag
Power VI Backpack
Love Unites Backpack
Essentials Logo Backpack
4ATHLTS Camper Backpack
Camo Classic Backpack
Adicolor Sling Bag
Essentials Logo Duffel Bag Extra Small
Essentials Logo Shoulder Bag

Accessoarer för damer

Accessoarer spelar en avgörande roll. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig i mål. Du har alltid roligare med rätt utrustning. Upptäck kreatören inom dig och visa vad du går för – med accessoarer från adidas. Våra accessoarer för damer ger dig stil.

Skapa dina egna regler – accessoarer för damer från adidas

Våra accessoarer är tillverkade av bomull, naturgummi och nylon.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med accessoarerskollektioner som TERREX, Performance och Athletics ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Funktionell design och funktion som du kan lita på vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, modig och kaxig image tack vare sina varierande texturer och generösa draperingar. RDY, Samstag och adicross är våra mest välkända kollektioner med accessoarer. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden utgör grunden i hela kollektionen. Vi har accessoarer i grönt, rosa, svart och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. 3-Stripes är alltid rätt: för bassäng, längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, strand, triathlon, tävling eller vandring. Accessoarer för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att sätta nya mål varje dag.