alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

accessoarer dam

 
[1220]

Accessoarer för damer

Accessoarer spelar en avgörande roll. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig i mål. Du har alltid roligare med rätt utrustning. Upptäck kreatören inom dig och visa vad du går för – med accessoarer från adidas. Våra accessoarer för damer ger dig stil.

Skapa dina egna regler – accessoarer för damer från adidas

Våra accessoarer är tillverkade av bomull, naturgummi och nylon.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med accessoarerskollektioner som TERREX, Performance och Athletics ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Funktionell design och funktion som du kan lita på vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, modig och kaxig image tack vare sina varierande texturer och generösa draperingar. RDY, Samstag och adicross är våra mest välkända kollektioner med accessoarer. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden utgör grunden i hela kollektionen. Vi har accessoarer i grönt, rosa, svart och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. 3-Stripes är alltid rätt: för bassäng, längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, strand, triathlon, tävling eller vandring. Accessoarer för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att sätta nya mål varje dag.