alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Damstrumpor

 
[230]
Cushioned Ankle Socks 3 Pairs
Mid-Cut Crew Socks 3 Pairs
Crew Socks 3 Pairs
Mid-Cut Crew Socks 3 Pairs
Mid-Cut Crew Socks 3 Pairs
Crew Socks 3 Pairs
Crew Socks 3 Pairs
Adizero Ankle Socks
Crew Socks 3 Pairs
Mid-Cut Crew Socks 3 Pairs
Terrex COLD.RDY Wool Crew Socks
3-Stripes Cushioned Crew Socks 3 Pairs
Ankle Socks 3 Pairs
Cushioned Low-Cut Socks 3 Pairs
Crew Socks 3 Pairs
Adizero Ankle Socks
Low-Cut Socks 3 Pairs
No-Show Socks 3 Pairs
Ankle Performance Running Socks
Adi 21 Socks
Half-Cushioned Crew Socks 3 Pairs
Cushioned Low-Cut Socks 3 Pairs
Cushioned Crew Socks 3 Pairs
Half-Cushioned 3-Stripes Quarter Socks 3 Pairs
Disney Crew Socks 2 Pairs
adidas 4D Quarter Socks
Half-Cushioned Quarter Socks 3 Pairs
TENNIS CRW SOCK
3-Stripes Cushioned Crew Socks 3 Pairs
UB22 Crew Socks
No-Show Socks 3 Pairs
Low-Cut Socks 3 Pairs
Crew Socks 3 Pairs
Glam 3-Stripes Cushioned Crew Sport Socks 3 Pairs
Mid-Cut Crew Socks 3 Pairs
Trefoil Liner Socks 3 Pairs
Adi 21 Socks
Trefoil Ankle Socks 3 Pairs
Crew Socks 3 Pairs
Cushioned Trefoil Mid-Cut Crew Socks 3 Pairs
Batik Socks 2 Pairs
Terrex COLD.RDY Wool Crew Socks
Semi-Sheer Ruffle Crew Socks 2 Pairs
1 / 5
Sida:av 5

Strumpor för damer

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Detaljerna är viktiga för vi ska nå våra mål. Strumpor från adidas hjälper dig till nästa nivå. Alla strumpor för damer från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – strumpor för damer från adidas

Vi erbjuder strumpor som har tillverkats med bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas så intensivt när man bär dem. Materialet är det optimala valet om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med strumpor från märken som Originals, Performance och adidas by Stella McCartney. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skriver sina egna moderegler. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar.

Vi ser till att testa ny teknologi som FORMOTION, TECHFIT och TRAXION i extrema förhållanden. Våra kollektioner med strumpor inkluderar Classics, Fakten och adicolor. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design. Våra strumpor är tillgängliga i blått, gult, grått och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för damer. Betyder stilen och funktionen mycket för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oavsett om det gäller minimalistisk sportstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Maratonlopp eller tävling – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra precis det. Strumpor för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att slå ditt personbästa varje dag.