alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Superstar

 
[104]
1 / 3
Sida:av 3

Superstar tar vardagen från vanlig till extraordinär

Vad gör en sneaker perfekt? Det är såklart personligt vad man föredrar, men om du frågar oss är Superstars snäcktå och fiskbensmönstrade sula en bra början. Om man dessutom lägger till fullnarvsläder (eller syntetläder om du föredrar ett veganskt alternativ) och snygga kontraster mot den enfärgade basen närmar man sig perfektionen ännu mer. Superstar har varit en älskad sko i mer än 50 år, och det är inte så konstigt.

Med adidas Superstar har du många valmöjligheter

Det är lätt hänt att man tänker på adidas Superstar som en väldigt klassisk sko i vitt med svarta detaljer, eller tvärtom, i svart med vita detaljer. Men för dig som gillar färg och som vill ha en sko som känns välbekant men ändå unik finns det många varianter som känns inspirerande och som matchar dina favoritkläder. Välj gärna en variant av Superstar som berättar din historia, och som är lika speciell som du. Men självklart finns det en plats för de klassiska färgkombinationerna också.

Förläng stjärnstatusen på dina Superstar-skor

Många av våra sneakers är vita, men välj inte en annan färg bara för att du tänker att de är omöjliga att hålla rena. Oavsett vilken färg du väljer så bör du göra rent dem på samma sätt. Grunda alltid med en impregnering som stöter bort vatten och gör att smuts inte fäster på samma sätt. Gör gärna rent skorna direkt när de får fläckar eller blir dammiga med en lämplig skovårdsprodukt, och glöm inte att impregnera dem igen. Om den vita gummisulan får smutsfläckar är ett smidigt tips att använda ett vanligt suddgummi och sudda bort fläckarna. Då ser skorna som nya ut igen.