alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Superstars

 
[263]
kollektion
Pris
246 kr - 3 299 kr
2463299
1 / 6
Sida:av 6

Rocka modet med ett par tidlösa adidas Superstars

Våra adidas Superstar skor tog världen med storm från dess debut 1969 och blev direkt älskad av de amerikanska basketspelarna och senare även inom hiphop-eliten under 80-talet. Idag har Superstars från adidas kommit att bli ett garderobmåste. Dessa originella sneakers kom först i läder och hade en rundad snäcktådesign i gummi och var främst anpassade för träningsvärlden, men kom snabbt att bli en modeikon. Idag kommer adidas Superstar skor i flera olika modeller, färger, mönster och material, allt för att du ska kunna skaffa ett par som passar din unika stil.

Slipp oroa dig över att bli trampad på med ett par adidas Originals Superstar

I över 50 år har Superstar adidas varit ett måste för alla streetstilentusiaster men även för konstnärer, designers, musiker och atleter. Än idag kommer adidas Superstars med den klassiska snäcktådesignen som skyddar dig samtidigt som du håller stilen. Snäcktådesignen hjälper dig att slippa oroa dig från att bli trampad på oavsett om det är ute på stan, basketplanen eller festivalen. Du kan förvänta dig de klassiska 3-Stripes tillsammans med adidas Superstar-loggan. Om du inte gillar de olika stilarna vi erbjuder kan du designa ditt eget par där du skräddarsyr färg, mönster och material som passar dig. Om du inte gillar att behöva knyta skorna kan du välja ett par Superstars med kardborrebandsremmar. Självklart kommer våra adidas Superstar skor för hela familjen, stora som små. För våra minsta Superstar-fans kommer de i en slip-on variant som är stretchiga och mer strumpliknande för att följa de små fötterna. De kommer i ett mjukt trikåfoder som får skon att kännas som om den vore individuellt gjuten. För att underlätta på- och avtagandet av skon kommer de med en dragflik på hälen. Bestäm vilken stil du vill bära idag och skaffa ett par schyssta sneakers som reflekterar vem du är och vad du står för.