alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Stan Smith

 
[63]
Stan Smith har hängt med i många årtionden och känns alltid lika aktuell. Den välbekanta, superbekväma designen fortsätter att leverera. Många har härmat den, men det finns bara ett original. Det här är Stan Smith.
1 / 2
Sida:av 2

Stan Smith – för en aktiv vardag

Om du ska kunna njuta av livet samtidigt som du presterar på både gymmet och jobbet behöver du ha sköna skor som aldrig sviker dig. Stan Smith är skon som finns där för dig, dag ut och dag in. Den snygga koppsulan i gummi ger dig lagom med dämpning och grepp för promenader med hunden och spurtar till bussen, och de subtila perforeringarna på sidan släpper ut fukt så fötterna hålls torra när du blir varm.

Upplev skillnaden med adidas Stan Smith

Skorna från adidas Stan Smith är uppkallade efter tennisspelaren vid samma namn. Han hade stora framgångar under 70-talet när skorna först kom till. Men det spelar ingen roll om du gillar att spela tennis eller inte. Stan Smith-skor har utvecklats från sitt ursprungliga tennisoriginal till en sneaker som verkligen passar som vardagssko, oavsett vad du fyller dina dagar med.

Sköt om dina sneakers och håll dem fina

När du har fått hem dina nya sneakers, öppnat skokartongen med spänning och upptäckt att de sitter som en smäck är det dags att impregnera dem. Låt impregneringen torka in ordentligt innan du använder dem för första gången. En snabb sprejning med skodeodorant förebygger dålig lukt och är effektivare än att lägga dem i frysen då och då. Var noga med att rengöra dem regelbundet och göra om impregneringen, så håller de sig fina länge. Om du inte ska använda dem på ett tag, till exempel om du ska lägga undan dem för vintern, så är det bra att göra rent och impregnera dem innan de åker ner i skokartongen igen.