alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Stan Smith sneakers

 
[46]

"Vissa tror att jag är en sko."

Stan Smith

Stan Smith hette inte alltid Stan Smith. Siluetten döptes faktiskt först efter den franska tennisstjärnan Robert Haillet. Haillets sko blev starten på en ny era av tennisskor, och förstavalet för spelare över hela världen − även den nya stjärnan Stan Smith.
Smith vann Wimbledon Grand Slam 1972 och blev ny ambassadör för Haillets sko. Strax därpå blev skon så synonym med Smith att den fick hans namn. Och en ny klassiker var född.
Idag har Stan Smith burits i över 40 år och är en världskänd sneakerikon. Den klassiska siluetten har handplockats för flera högprofilerade collabs, från Pharrell Williams till Raf Simons.

Tennisfavoriten som kom att bli en streetstilikon - Stan Smith sneakers

Stan Smith är den kända amerikanska tennisspelaren som var aktiv mellan slutet av 60-talet till början på 80-talet. Skorna adidas Stan Smith sneakers fick sitt namn 1971 när de officiellt döptes efter tennisvärldsmästaren Stan Smith. Stan Smith sneakers brukade vara några av våra klassiska tennisskor men har idag kommit att bli vardagsfavoriten för många och syns bland stjärnorna såväl som ute på stan. Det bästa av allt är att Stan Smith sneakers inte lämnar någon i familjen utan ett par då de är tillverkade för alla – stora som små!

adidas Stan Smith sneakers med oändliga stilar

Det absolut bästa med adidas Stan Smith sneakers är att de är minimalistiska. Tack vare den enkla stilen kommer gymnastikskorna med coola, kreativa mönster och ovandelen i flera olika material vilket i sin tur leder till helt nya versioner av våra klassiska adidas Stan Smith sneakers. Ibland kan inte ens våra kända stjärnor och designers hålla sig ifrån canvasen av våra ikoniska gymnastikskor och har du tur lyckas du skaffa ett par innan de hunnit sälja slut. För minstingen har vi anpassat skorna så att både du och knatten slipper ha tålamodet att stå still för att knyta snörena, istället behöver du bara snabbt knäppa kardborreremmen och ditt barn är redo för dagens alla äventyr. Om du är som barnen och inte har tålamod för att knyta dina skor kan du lugnt skaffa ett par i en slip-on modell för dig själv som innebär att du snabbt kan hoppa in i dina schyssta gymnastikskor utan att behöva snöra de. Eller varför inte köra på en futuristisk look och skaffa ett par med två spännen istället för det klassiska snörsystemet. Med ett par adidas Stan Smith sneakers är din streetstil komplett och du är redo att ta dig an vardagens alla utmaningar med fötter som är glada över den bekväma känslan som skorna ger dig.