alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Herrtofflor, sandaler & flip-flop för herr rea

 
[15]

Boosta sommaren med herrtofflor, sandaler och flip-flops för herrar på rea

Något av det bästa med sommaren är att man slipper använda tunga kängor utan bara kan glida i skorna snabbt. Bland våra herrtofflor, sandaler och flip-flops för herrar på rea finner du allt du behöver för fötterna när du ska till stranden, hänga vid poolen eller sticka och simma några längder. tofflorna är så lätta att ta på sig som det bara är möjligt. De sitter skönt på foten utan några obehagliga sömmar som kan skava och de är gjorda av ett mjukt material som känns som att gå på moln. Perfekt när dina fötter är trötta och slitna och du vill kunna koppla av ordentligt. Eftersom de är gjorda att användas till bad är de snabbtorkande och lätta att göra rent. Deras klassiska design och lättmatchade färger gör att du kan använda dem många somrar i rad utan att de känns inaktuella.

Upplev en härligare sommar med adidas sandaler från vår outlet

Våra sandaler på rea är oerhört populära eftersom de är så mångsidiga. Hela sommaren är de dina ständiga följeslagare till stranden, poolen, i husvagnen och när du pysslar i trädgården. Du kan till och med bada med tofflorna från vår outlet så du inte råkar trampa på något vasst i havet. De väger inte mycket och tar lite plats, vilket är praktiskt när du packar väskan för att åka bort. Men det här är inte bara ett erbjudande för sommaren – när sedan hösten kommer kan du med fördel använda dem inomhus för att slippa gå med bara fötter på kalla golv. Du kan även använda dem på badhuset för att skydda dina fötter. Det är lätt att matcha våra herrtofflor, sandaler och flip-flops för herrar på rea. Allra snyggast är de att ha till shorts eller badshorts.