alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Herrkläder rea

 
[1740]

Optimera ditt träningspass med herrkläder på rea

adidas har designat sina plagg för att du ska kunna prestera på topp oavsett vilken träningsform du ägnar dig åt. Genom att anpassa både material och snitt efter specifika sporter kan du hitta träningskläder som låter dig lägga fullt fokus på din träning utan distraktioner. Här hittar du herrkläder på rea för en mängd olika sporter och träningsformer. Med klassiska designinslag och tidlös design får du dessutom kläder som höjer din stil och ger dig ökat självförtroende under träningspasset.  

Välj rätt i outlet med herrkläder

I denna outlet med herrkläder kan du hitta passande plagg för allt från gymträning till terränglöpning. För högintensiv träning hittar du material som är snabbtorkande och som dessutom leder bort fukt och värme från kroppen. Därför kan du känna dig sval och torr samt slippa pinsamma svettfläckar under hårda träningspass. För löpträning utomhus hittar du ventilerande jackor med ståkrage som håller dig sval samtidigt som du skyddas från kyliga och störande vindar. Du hittar även mer isolerande och värmande kläder för utomhusaktiviteter under vinterhalvåret. För att vara förberedd för alla eventualiteter hittar du smarta överdragskläder som kan användas under uppvärmningen och som enkelt kan dras på och av även över dina träningsskor.

Snygg sportstil året om med adidas herrkläder på rea

Med adidas träningskläder får du snygga plagg som ger dig en fräsch stil året om. Under sommaren kan du välja bland en mängd olika t-shirts både i enfärgade och mönstrade modeller. Matcha en klassisk Trefoil-tröja med ett par ventilerande och svala shorts med 3-Stripes för en snygg men ledig vardagslook. När det börjar bli kyligare utomhus kan du matcha en av adidas huvtröjor med en vadderad dunväst för att få full rörelsefrihet för armarna samtidigt som du håller värmen. Matcha med accessoarer och tillbehör som mössor, kepsar och skärmmössor.