alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Herrsandaler och tofflor för herr

 
[111]
1 / 3
Sida:av 3

Slappna av i ett par sköna herrsandaler

Oavsett vilken årstid det än är så är det alltid skönt med ett par tofflor för herrar som man enkelt kan hoppa i när man snabbt behöver springa ut för något ärende, eller varför inte använda inomhus för att undvika det kalla golvet när du hoppar ut från duschen eller sängen på morgonen. Våra sportiga sandaler för herrar kommer i flera olika modeller, färger och stilar för att passa din unika sportiga stil.

Känn dig bekväm i ett par herrtofflor

Att man får trötta fötter är inte konstigt när man alltid är på språng, därför är det skönt att ha ett par flip-flops för herrar som låter dina fötter vila. För att göra det ännu bekvämare för dig har vi herrtofflor med massageknoppar som hjälper till att massera dina fötter när du är ute och går. Om du föredrar originalet adilette som gjorde debut på marknaden 1972 så kommer denna 3-Stripes modell göra dig redo för dagen. Bekvämlighet är viktigt och därför är våra herrsandaler anatomiskt utformade och kommer med stötdämpande sulor bland annat i EVA-material.

Unika flip flops för herrar som passar dig

Oavsett om du gillar en mer sportig stil, tech-inspirerad look, chunky statement eller färgglad design så finns där ett par som passar din unika stil. Om du gillar att kunna anpassa skorna efter dina fötter kommer vissa par med kardborreband så du får den perfekta passformen. Det bästa är att våra herrsandaler kommer med en sportig känsla så du kan känna dig aktiv även när du slappnar av. Herrsandaler går bra att använda med eller utan strumpor eller precis som du själv vill, det är du som bestämmer hur du vill bära dem. Släng på ett par sköna badbyxor och gör dig redo för en heldag vid poolen eller på stranden.