alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Sportkläder för Dam

 
[3024]
Adizero Adios Pro 3 Shoes
Ultraboost 22 Shoes
Adistar Shoes
Court Team Bounce Indoor Shoes
Pro N3XT 2021 Shoes
Powerlift 5 Weightlifting Shoes
Box Hog 2.0 Boots
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport Tights
Training Essentials High-Waisted 7/8 Tights
FARM Rio Tank Top
Tape Swimsuit
Club Tennis Tank Top
Club Tennis Tee
Club Tennis Tank Top
Club Tennis Shorts
Pro N3XT 2021 Shoes
Pro N3XT 2021 Shoes
Hoops 3.0 Low Classic Shoes
Postmove Mid Cloudfoam Super Lifestyle Basketball Mid Classic Shoes
Cushioned Crew Socks 6 Pairs
Cushioned Crew Socks 3 Pairs
Cushioned Ankle Socks 3 Pairs
Cushioned Crew Socks 6 Pairs
Cushioned Crew Socks 3 Pairs
3-Stripes Cushioned Crew Socks 3 Pairs
Cushioned Ankle Socks 3 Pairs
Cushioned Crew Socks 3 Pairs
Low-Cut Socks 3 Pairs
Cushioned Low-Cut Socks 3 Pairs
X Speedportal+ Firm Ground Boots
Cushioned Low-Cut Socks 3 Pairs
Cushioned Ankle Socks 3 Pairs
Lightweight Metal Badge Baseball Cap
Low-Cut Socks 3 Pairs
Cushioned Low-Cut Socks 3 Pairs
Adipower Weightlifting 3 Shoes
FARM Rio Socks
Rullväska Medium
Ultra 4DFWD Shoes
Ultraboost 21 COLD.RDY Shoes
Adizero Ubersonic 4 Tennis Shoes
Adizero Adios Pro 2.0 Shoes
TPU Replacement Studs

Kläder menade för rörelse i adidas damsportsavdelning

I adidas utbud av kläder för damsport hittas allt du behöver för att ta träningen till nästa nivå. Sortimentet är varierat och innehåller allt från kompressionstights med hög midja och meshskor med extra mjuk komfort, till svettavledande tröjor framtagna med snabba rörelser i åtanke. Detta är givetvis bara en bråkdel av vad som erbjuds hos adidas, kläderna i urvalet kommer dessutom i mängder av storlekar. I kombination med klädstorlekar finns även ett brett sortiment av passformer. Behöver du kläder som följer kroppen bör du se över klädesplagg med slimmad utformning, annars finns givetvis modeller i normal och ledig passform om så önskas. Kroppsutformning och egenskaper varvas i sin tur med ett snygg yttre som går lika bra att bära i träningssalen som när du springer ärenden i vardagen. Neutrala kläder kan kombineras med kontraststarka detaljer och snygga märken likt ikoniska Trefoil-loggor samt klädesplagg med en klassisk 3-Stripes look.

Sportswear damer - maximera träningspasset

Letar du efter träningskläder för gympasset? Ett par tights för löprundan ute i spåret? I adidas sortiment av sportswear för damer hittar du klädesplagg för all typ av rörelse. Spelar du fotboll kan du ta del av adidas sköna fotbollsjackor tillverkade av mjukt svettavledande material som håller dig sval under hela uppvärmningspasset. För löpträningen finns tights med följsam passform tillverkade i ventilerande egenskaper som absorberar fukt, perfekt för långa löpsträckor eller maratontävlingar. Som om det inte vore nog är många plagg tillverkade av återvunnet material, så du kan träna i stil och samtidigt värna om miljön.

Högt funktionella och lättskötta träningskläder

Som sagt utbudet är brett och innehåller något för alla. Detta varvas med lättskötta kläder som håller tvätt efter tvätt. Så länge instruktionerna följs under produktbeskrivningen ska det inte vara några problem. Oavsett om du är ute efter kläder eller skor, ta träningen till nästa nivå med högt funktionella kläder i adidas damsportsavdelning.