alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sportkläder för Dam

 
[2432]

Kläder menade för rörelse i adidas damsportsavdelning

I adidas utbud av kläder för damsport hittas allt du behöver för att ta träningen till nästa nivå. Sortimentet är varierat och innehåller allt från kompressionstights med hög midja och meshskor med extra mjuk komfort, till svettavledande tröjor framtagna med snabba rörelser i åtanke. Detta är givetvis bara en bråkdel av vad som erbjuds hos adidas, kläderna i urvalet kommer dessutom i mängder av storlekar. I kombination med klädstorlekar finns även ett brett sortiment av passformer. Behöver du kläder som följer kroppen bör du se över klädesplagg med slimmad utformning, annars finns givetvis modeller i normal och ledig passform om så önskas. Kroppsutformning och egenskaper varvas i sin tur med ett snygg yttre som går lika bra att bära i träningssalen som när du springer ärenden i vardagen. Neutrala kläder kan kombineras med kontraststarka detaljer och snygga märken likt ikoniska Trefoil-loggor samt klädesplagg med en klassisk 3-Stripes look.

Sportswear damer - maximera träningspasset

Letar du efter träningskläder för gympasset? Ett par tights för löprundan ute i spåret? I adidas sortiment av sportswear för damer hittar du klädesplagg för all typ av rörelse. Spelar du fotboll kan du ta del av adidas sköna fotbollsjackor tillverkade av mjukt svettavledande material som håller dig sval under hela uppvärmningspasset. För löpträningen finns tights med följsam passform tillverkade i ventilerande egenskaper som absorberar fukt, perfekt för långa löpsträckor eller maratontävlingar. Som om det inte vore nog är många plagg tillverkade av återvunnet material, så du kan träna i stil och samtidigt värna om miljön.

Högt funktionella och lättskötta träningskläder

Som sagt utbudet är brett och innehåller något för alla. Detta varvas med lättskötta kläder som håller tvätt efter tvätt. Så länge instruktionerna följs under produktbeskrivningen ska det inte vara några problem. Oavsett om du är ute efter kläder eller skor, ta träningen till nästa nivå med högt funktionella kläder i adidas damsportsavdelning.