alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

barn sneakers

 
[429]
1 / 9
Sida:av 9

Sneakers för barn

Du hittar allt du behöver i adidas skokollektion för barn. Med adidas skor för barn är du alltid först med de senaste trenderna. Som barn är det viktigt att sport är kul – det gäller både om du deltar i en helgtävling eller möter kompisarna på idrottsplatsen! adidas utrustning hjälper barn och ungdomar att ta de första stegen mot nya personbästa. Sneakers från adidas ger skydd åt fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Våra sneakers för barn kompletterar din stil.

Skriv dina egna regler – sneakers för barn från adidas

Våra sneakers är tillverkade av canvas, läder och mockaläder.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med sneakers från märken som Performance, Originals och TERREX. Funktionell design och funktion som du kan räkna med vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt.

Vi ser till att testa ny teknologi som STEALTH, CLOUDFOAM och GORE-TEX i extrema förhållanden. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin haft och det innebär maxad kraft i vartenda steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än någonsin för att ge maxad kraft i vartenda steg. De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är internationellt hyllade och är ett tydligt statement. Supernova, Seeley och ZX Flux är våra mest välkända kollektioner med sneakers. NMD-kollektionen kombinerar vårt varumärkes historia med innovativ design – vare sig det gäller kläder, skor eller accessoarer. Skapa en urban look med löparinspirerad stil. Miljöskydd är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om planeten med superfunktionell design. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varje dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort. Våra sneakers är tillgängliga i grönt, grått, vitt och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för barn. Det är aldrig för tidigt att börja. De omisskännliga adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger barn en skjuts på vägen. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt vandringen. Skor från adidas är extremt flexibla, det spelar inom roll om det gäller hårda planer, gata, terräng och väg. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra sneakers för barn från adidas – nu är stunden inne.