alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Flipflops för barn

 
[45]

Gör strandvistelsen behaglig med flipflops för barn 

Barn har små mjuka fötter och det är en bra idé att de har på sig flipflops för barn när de badar, särskilt i havet där det kan finnas vassa stenar och snäckskal, bland annat. Dessutom kan sanden på stranden lätt bränna de små fotsulorna och göra ont. Våra sandaler för barn som är anpassade för bad och torkar snabbt så man inte behöver ha med sig extra skor när man åker iväg. De är sköna och skaver inte utan sitter behagligt på foten.  

Köp sandaler i rätt storlek 

När du köper sandaler för barn är det viktigt att du mäter ditt barns fot. Köp inte bara samma storlek som du gjorde senast när ni handlade skor utan att kontrollera om ditt barns fötter har vuxit. Det fina med sandaler utan remmar baktill är att man med fördel kan köpa någon storlek större så barnet har lite att växa i. På så vis räcker det med ett par till hela sommaren, även om dina barns fötter växer så det knakar!  

Komplettera med sandaler att gå långt i 

När ni ska åka och handla eller åka iväg på utflykter är det skönt om barnen kan gå så mycket som möjligt själva. Därför erbjuder vi även mer rejäla sandaler, med räfflade och dämpande sulor som ger bra grepp mot de flesta underlag barnen springer på. Dessa sitter tight mot foten och är bra att gå långt i, även när man har korta ben. Dessutom hävdar många barn att de kan springa jättefort i sina nya, fina sandaler! De är slitstarka och tål mycket lek i sandlådan, tafattlekar och fotbollssparkning. De låter helt enkelt dina barn vara barn. För att göra dem extra bekväma har vi inkluderat en OrthoLite® inläggssula som gör enorm skillnad för fötterna.