alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Simkläder för Herr

 
[123]
1 / 3
Sida:av 3

Badkläder för herrar

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för herrar passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. När du tränar simning krävs uthållighet för att nå mållinjen. adidas plagg är tillverkade av material som håller dig bekväm och följer dina rörelser – så att du kan fokusera på att prestera. Trivs du bäst under vatten? Våra badkläder har lika stort fokus på trendig design som på bekvämlighet, så att du kan njuta av upplevelsen. Med dessa badkläder för herrar kommer du att vara redo.

Skapa dina egna regler – badkläder för herrar från adidas

Vi har utrustningen för din sport så att du blir riktigt motiverad att ge allt när du simning: .

Vi säljer badkläder som har tillverkats med nylon, polyester och återvunnen nylon. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger plasten en ny funktion och använder den som ett återvunnet material när vi producera våra produkter.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med badkläderskollektioner som Performance, Originals och Y-3 ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Söker du den klockrena outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt är legendariska. Y-3 har en autentisk, tuff och självmedveten image med sina skiftande texturer och generösa draperingar.

Med teknologier som INFINITEX är du rustad för alla situationer. Våra kollektioner med badkläder inkluderar Trefoil, Parley och adicolor. Vi kämpar för hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial. Våra badkläder finns i vinrött, blått, grönt och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för herrar. Atleter vet hur de små sakerna bestämmer om det blir en vinst eller en förlust. Bli inspirerad av våra produkter för män och få optimalt stöd på vägen mot nästa mål. Bassäng, strand eller triathlon – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra exakt det. Framtiden börjar idag. Plocka fram våra badkläder för herrar från adidas – nu är stunden inne.