alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningsoveraller för herrar

 
[557]
1 / 12
Sida:av 12

Snygg och bekväm i en träningsoverall för herrar från adidas

adidas har under närmare ett århundrade varit dedikerade till att förse atleter och aktiva personer med den bästa utrustningen som finns att få. Deras träningsoveraller för herrar följer naturligtvis samma linje och när du köper en av dessa kan du känna dig säker på att få ett högkvalitativt plagg som du kommer få mycket glädje av. Overallerna finns i flera olika utföranden och modeller så du kan välja en stil som passar just dig och det sätt som du planerar att använda ditt träningsställ. Välj en lösare eller tightare passform, beroende på vilket du känner dig mest bekväm i. Träningsoverallerna är tillverkade i olika material. Vissa består av ren polyester medan andra består av blandmaterial innehållande till exempel bomull, polyester, nylon och elastan. adidas arbetar kontinuerligt för att minska på miljöutsläpp och nedsmutsning och använder sig därför av återvunna och miljövänligt framtagna material. Materialen är svettavledande och hjälper till att hålla dig torr och varm innan, under och efter dina fysiska aktiviteter. Träningsställen har många praktiska detaljer så som huvor, smarta fickor, strategiskt placerade muddar och mycket mer.

Var rätt i en träningsoverall från adidas

adidas är främst ett klädmärke för aktiva människor men under årens lopp har man även etablerat sig som ett modemedvetet märke. adidas kläder går därför att använda vid många olika tillfällen utanför sportsammanhang. I ett träningsställ från adidas kommer du vara lika rätt under en tur på stan eller när du hänger hemma med vännerna en dag. Oavsett när du väljer att använda din träningsoverall kommer du att vara snyggt, modemedvetet och bekvämt klädd. Det finns egentligen inget mer att önska från ett klädesplagg. Köp en träningsoverall från adidas och du kommer inte att bli besviken - varken när det gäller kvalité eller användbarhet.