alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

fotbollströjor herr

 
[237]
Japan Tiro 23 Game Day Pre-Match Jersey
Mexico 22 Away Jersey
Mexico 22 Home Authentic Jersey
Manchester United 22/23 Home Jersey
Arsenal 22/23 Away Jersey
Arsenal 22/23 Home Jersey
Real Madrid 22/23 Home Jersey
Manchester United 22/23 Away Jersey
Arsenal 22/23 Third Jersey
Real Madrid 22/23 Away Jersey
Manchester United 22/23 Home Authentic Jersey
Argentina 22 Home Jersey
Sweden 22 Away Jersey
Sweden 22 Home Jersey
Spain 22 Home Jersey
Colombia 22 Home Jersey
Colombia 22 Away Jersey
Bosnia 22 Home Jersey
Bosnia 22 Away Jersey
Algeria 22 Home Jersey
Latvia 22 Home Jersey
Algeria 22 Away Jersey
Hungary 22 Away Jersey
Argentina 22 Away Authentic Jersey
Argentina 22 Away Jersey
Chile 22 Away Jersey
Germany 22 Home Jersey
Manchester United 22/23 Third Jersey
Real Madrid 22/23 Third Jersey
FC Bayern 22/23 Wiesn Jersey
Manchester United 22/23 Long Sleeve Home Jersey
FC Bayern 22/23 Away Jersey
Real Madrid 22/23 Home Authentic Jersey
Manchester United Condivo 22 Training Jersey
Manchester United 22/23 Away Authentic Jersey
Sweden Tiro 23 Training Jersey
Sveriges hemmatröja
Juventus 22/23 Away Jersey
Juventus 22/23 Third Jersey
Manchester United 22/23 Home Goalkeeper Jersey
Manchester United Pre-Match Jersey
Real Madrid Tiro 21 Lifestyler Heavy Cotton Tee
Real Madrid 22/23 Long Sleeve Third Authentic Jersey
1 / 5
Sida:av 5

Fotbollströjor för herrar

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för herrar passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Spelar du lagsporter som fotboll? – Då kan material och passform vara den avgörande skillnaden. Visa vad laganda verkligen betyder med kläder från adidas när alla ger allt de har och tävlingsandan stiger. Fotbollströjor från adidas passar perfekt och fungerar som ett bekvämt lagerplagg. Våra fotbollströjor för herrar ger dig stil.

Skapade för kreatörer – fotbollströjor för herrar från adidas

Snabbt spel, kvicka bollpassningar och skärpa på planen – du vill helst inte göra några kompromisser när det kommer till fotboll: fotbollströjor från adidas.

Vi erbjuder fotbollströjor som består av polyester och återvunnen polyester. Värderar du hållbarhet? Då har vi något gemensamt! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både slår ett slag för miljön och för dig själv när du ägnar dig åt sport.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med fotbollströjor från märken som Performance. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Superfunktionell teknologi som HEAT.RDY, CLIMALITE och CLIMACOOL lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med fotbollströjor inkluderar Clima, RDY och Condivo. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden är grunden i hela vår kollektion. Våra fotbollströjor finns i orange, blått, vitt och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för herrar. Atleter vet hur småsakerna avgör om det blir en seger eller nederlag. Hämta inspiration från våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. 3-Stripes är alltid helt rätt för skolan. Framtiden börjar nu. Plocka fram våra fotbollströjor för herrar från adidas – nu är stunden inne.