alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

AS Roma-tröjor och kläder

 
[14]
Visa stöd för din favoritklubb i officiella AS Roma-kläder från adidas. Med AS Roma-tröjor och shorts i de klassiska gula och röda färgerna är du redo för avspark, oavsett om du själv är på planen eller befinner dig i den italienska huvudstaden, på läktaren i ett folkhav av AS Roma-tröjor. Det spelar ingen roll om du är en ung nybörjare på fotbollsplanen eller en erfaren veteran, bland urvalet av AS Roma-kläder finns något för alla åldrar – från de allra minsta till de vuxna äldsta supportrarna. Det finns även modeller för både damer och herrar. Alla supportrar av den mytomspunna och omtyckta klubben La Lupa kan enas bakom dess officiella emblem som givetvis pryder tröjorna och shortsen. Se till att stå redo när domarens vissla ljuder och matchen kickar i gång.

STÖTTA DINA FAVORITER I AS ROMA-KLÄDER FRÅN ADIDAS

Spänningen stiger på ett fullpackat Stadio Olimpico. Domaren gör sig redo att blåsa i gång matchen. Tiotusentals supportrar klädda i AS Roma-tröjor bildar ett enormt folkhav som sjunger ut sitt stöd för sin älskade klubb, Associazione Sportiva Roma S.p.A. Ta del av och bidra till den magiska stämningen i egna AS Roma-kläder från adidas, tillgängliga för supportrar i alla åldrar. Vare sig du är ute efter tröjor, shorts eller andra kläder är det här du hittar alla officiella AS Roma-kläder från adidas. I de klassiska gula och röda färgerna är du redo att stötta ditt lag, oavsett om du är del av folkhavet på läktaren, hejar på från TV-soffan eller knyter dina egna fotbollsskor och kliver ut på planen för att efterlikna dina favoritstjärnor på träningen eller matchen.

AS ROMA-TRÖJOR HÅLLER DIG FRÄSCH PÅ PLANEN

Visst ser de bra ut när man bara går i dem på stan, men liksom alla adidas träningskläder är AS Roma-kläder skapade för att användas. Tröjorna är framtagna helt från återvunnet, lätt material med AEROREADY som både sitter bekvämt och låter huden andas under långa, svettiga träningar och matcher. Din AS Roma-tröja leder bort svetten från huden så att tröjan inte klibbar fast på kroppen. Med andra ord håller du dig fräsch under 90 minuter plus övertid. Självklart kan du matcha din tröja med ett par shorts som ger dig det proffsiga utseendet du sett de många legendariska spelarna rocka i den italienska huvudstadens AS Roma.

TA HAND OM DINA KLÄDER PÅ RÄTT SÄTT

För att dina AS Roma- kläder från adidas ska hålla så länge som möjligt behöver du vårda dem på rätt sätt. Se till att alltid ta ut dem från träningsväskan efter användning för att inte riskera att de möglar i väskan. Häng upp dem på tork innan det är dags att tvätta dem. Följ noga anvisningarna på tvättlapparna och använd gärna milt tvättmedel som är skonsamt för både miljön och dina AS Roma-kläder.