alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svarta fotbollsskor

 
[109]
1 / 3
Sida:av 3

Svarta fotbollsskor

Med adidas skor kombinerar du stil med sport och fritid. adidas skor gör inte bara avtryck med sin stil utan ligger även i framkant vad gäller komfort. Skor från adidas ger stöd i alla riktningar. Spring snabbare, hoppa högre och sikta alltid på seger när du tränar fotboll. Hitta den perfekta passformen. Med fotbollsskor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Alla svarta fotbollsskor från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – svarta fotbollsskor från adidas

Vi stöttar dig och laget så att ni kan höja tempot under matchen: fotbollsskor från adidas.

Vi säljer fotbollsskor som består av läder, läder och mockaläder.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med fotbollsskor från märken som Performance. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå.

Vi testar noggrant ny teknologi som TRAXION i verkliga förhållanden. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energin som du har använt. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i varje steg så att du håller dig fulltankad med energi. Du hittar fotbollsskor i kollektionerna Samba, Nemeziz Messi och Nemeziz. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varenda dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. I vårt stora sortiment hittar du skor för grus, fasta gräsplaner, hårda gräsplaner, mjuka gräsplaner, inomhusplaner, konstgräs, flerfunktionell mark och gata. Svarta fotbollsskor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att sätta nya mål varje dag.