alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarta fotbollsskor

 
[58]
Vi på adidas älskar att hela tiden göra våra fotbollsskor lite bättre. Upptäck vårt stora sortiment av svarta fotbollsskor för alla underlag och maxa ditt spel, oavsett position på planen.
1 / 2
Sida:av 2

Svarta fotbollsskor sätter tonen

Ett par svarta fotbollsskor funkar till alla dina träningskläder och du behöver inte oroa dig för fläckar på samma sätt som med ljusare modeller. Det spelar ingen roll vilka färger ditt lag spelar i då ett par svarta skor funkar till allt, och i vårt sortiment kan du hitta skor för alla typer av underlag. Om du spelar fotboll på olika typer av planer är det viktigt att du har ett par skor för varje underlag så du kan spela med samma grepp och självförtroende överallt.

Så väljer du fotbollsskor för rätt underlag

Om du spelar fotboll på en klassisk plan med naturgräs är det ett par skor märkta Firm Ground (FG) som du ska satsa på. Sulorna har dobbar som är lite längre och hårdare, vilket ger dig bra grepp även när det är blött ute. Om du däremot spelar på konstgräs är det ett par fotbollsskor märkta Artificial Ground (AG) som gäller. Dobbarna är lite kortare och extra starka, och tack vare att de är lite kortare fastnar de inte i marken när du springer. Det finns också grusskor, eller turf-skor (TF) som har många små dobbar som gör att du inte slirar i gruset. Slutligen finns det också futsalskor, eller inomhusfotbollsskor som inte har några dobbar alls, och våra svarta fotbollsskor har alla olika varianter av sulor.

Glöm inte att impregnera och rengöra skorna

Det spelar ingen roll på vilken sorts plan du spelar fotboll – dina skor kommer att bli smutsiga oavsett. Mota bort smuts och väta genom att impregnera dem med en lämplig produkt och rengör dem regelbundet med skumrengöring avsedd för deras material. Tänk på att alltid fylla på med impregnering efter att du har rengjort skorna.