alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotbollshandskar

 
[16]

Snygga och sköna fotbollshandskar

adidas har lagt stort fokus på detaljer när det kommer till träningsutrustning. Här är det inget som glöms bort utan all utrustning är genomtänkt och designad för att vara högfunktionell, och här hittar du ett stort utbud av fotbollshandskar i olika modeller. Vare sig du söker mer kontroll eller mer dämpning hittar du smidiga och flexibla handskar i adidas sortiment, och med klassiska designinslag från adidas designhistoria får du snygga målvaktshandskar som matchar dina fotbollskläder. Här finns bland annat modeller med de legendariska 3-Stripes och klassisk svartvit design.

Funktionella målvaktshandskar för olika situationer

I sortimentet av målvaktshandskar hittar du flera olika modeller. För träningen hittar du träningshandskar som har mer dämpning och vaddering än övriga fotbollshandskar, detta för att du ska skydda händerna från stötar då träningen kräver mer av händerna än under matchen. För matcher hittar du träningshandskar med tunnare vaddering och lätt dämpning från stötar men desto mer flexibilitet och kontroll över bollen. Greppande och högkvalitativ latex på handskarnas handflator ger dig så bra kontroll över bollen som möjligt, och med en greppande yta på handflatan får du maxat självförtroende när du kastar dig efter hårda skott.

Var förberedd för allt med rätt utrustning

Med adidas fotbollsutrustning är du helt redo för matchens spel. Här hittar du inte bara träningshandskar men även utrustning som fotbollar både för match och träning, och med en stor kollektion av ventilerande och snabbtorkande material på fotbollskläder får du svala och torra träningspass. Du hittar även fotbollsskor för olika underlag för att du ska få så bra markkontakt och säkra steg som möjligt. Matcha med adidas fotbollsstrumpor för att få så bra passform i skorna som möjligt och minska friktion och skav.