alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningsskor

 
[1687]

adidas träningsskor

Skapa nya rörelser, hitta nytt förtroende på planen och nå nya prestationsnivåer med adidas träningsskor. Testa dina gränser utan distraktioner och nå nya resultat varje träningspass. Med lätta överdelar, responsiv dämpning och slitstarka yttersulor kan dina adidas skor ta dig längre än du vågat hoppas på. Se till att välja rätt skor för rätt aktivitet för optimal prestation under träningen. adidas träningsskor är anpassade efter olika sporter och underlag för att du ska kunna uppnå specifika mål. Välj mellan skor för inomhus- och utomhusunderlag för att vara säker på att få bästa grepp för din träning.

Skor för löpning

Med adidas träningsskor för löpning får du skor som ger dig energi i varje steg och bekväm stötdämpning för en smidig löpning. Skon adidas UltraBoost har en flexibel passform med sin ovandel i Primeknit som ger stöd till fotens rörelser. Med boost-dämpning i mellansulan och stabilisering i fotvalvet får hela kroppen extra energi. Yttersulan i Continental™ ger dig grepp under långa utomhusrundor.

Skor för inomhusplaner

Bland adidas träningsskor hittar du skor för tennis, basket eller för träning på gymmet. Med adidas Adizero Ubersonic får du en sula som är slitstark för snabba vändningar på tennisplanen medan adidas Stan Smith skor ger dig en klassisk tennisikon med retrokänsla. adidas Superstar är en klassisk basketsko med en koppsula i gummi för extra grepp på basketplanens underlag.

Tidlös design på adidas träningsskor

Oavsett om du använder dina adidas träningsskor för träning eller för vardagsbruk får du en klassisk design med ikoniska silhuetter. På den klassiska tennisskon adidas Stan Smith ser du de perforerade 3-Stripes som känns igen sedan 70-talet. Med adidas Originals skon Samba OG ser du det tjocka lädret med 3-Stripes längs med sidorna. Skon kommer även i en uppdaterad version, adidas SAMBAROSE, som har en tjockare sula för extra attityd.